Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve je počelo svađom

Mladoženja na vjenčanju ubio suprugu i još troje ljudi: Naglo je otišao i vratio se s pištoljem...

Vjenčanje
Vjenčanje Foto: Dnevnik Nove TV
Tajlandski parasportaš i bivši vojnik ubio je suprugu i još troje prije nego što se ubio na dan svog vjenčanja.

Chaturong Suksuk (29) i Kanchana Pachunthuek (44) vjenčali su se u subotu na sjeveroistoku Tajlanda.

Prema izvješćima, on je naglo napustio svatove i vratio se s pištoljem, pucajući u svoju suprugu, njezinu 62-godišnju majku i 38-godišnju sestru, rekla je policija za BBC.

Zalutali meci pogodili su dvoje gostiju koji su prebačeni u bolnicu te je jedan od njih umro.

Policija je za BBC rekla da je Chaturong u to vrijeme bio prilično pijan, ali njegov motiv i dalje ostaje nejasan. On je prošle godine legalno kupio oružje i streljivo, dodali su.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Dugog Sela - 5 Užas kod Dugog Sela U sudaru se prevrnuo kamion, a u kombiju ostali zarobljeni radnici: "Nisu čak davali ni znakove života. Bilo je gadno"

Tajlandski mediji, pozivajući se na ono što su gosti na zabavi rekli policiji, pišu da se par posvađao tijekom zabave. Također je objavljeno da se Chaturong osjećao nesigurno zbog razlike u godinama između njega i Kanchane.

Ali policija je rekla da su to još uvijek nagađanja, dodajući da su prikupili dokaze i da će slučaj uskoro biti okončan.

Chaturong i Kanchana živjeli su zajedno tri godine prije nego što su se vjenčali, navode tajlandski mediji.

Chaturong je prošle godine osvojio srebrnu medalju u plivanju na Asean Para Games u Indoneziji. Također  je bio na popisu sportaša koji se natječu na Svjetskim sportskim igrama u Tajlandu sljedećeg mjeseca.

Pročitajte i ovo Ministarstvo obrane Južne Koreje objavilo fotografije na kojima se vidi kako sjevernokorejski vojnici obnavljaju oštećena stražarska mjesta - 3 Raskinut vojni sporazum FOTO Rastu tenzije na poluotoku: Sjevernokorejski vojnici obnavljaju stara stražarska mjesta na granici

Pročitajte i ovo Kijevska oblast nakon napada dronovima - 2 RAT BIJESNI VIDEO Masovni napadi dronovima iznad Rusije: Objavljeni detalji snažne ukrajinske odmazde, dronovi letjeli iznad Moskve

Izgubio je desnu nogu dok je bio na dužnosti u paravojnim lakim pješačkim snagama koje patroliraju granicama Tajlanda.

Iako su masovne pucnjave rijetke, posjedovanje oružja u Tajlandu je uobičajeno. Prošli mjesec tri su osobe ubijene u pucnjavi u luksuznom trgovačkom centru u Bangkoku. A prošlog listopada, bivši policajac ubio je 37 djece u napadu oružjem i nožem u vrtiću na sjeveroistoku Tajlanda.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene