Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zločin u Beogradu

Mladići osumnjičeni za otmicu i silovanje 15-godišnjakinje u podrumu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beogradska policija uhitila je trojicu mladića starih od 18 do 20 godina zbog sumnje da su u ponedjeljak uvečer oteli i silovali 15-godišnjkinju iz Beograda. Mladići, za koje se sumnja da su narkomani, nesretnu djevojku koja je oslobođena jučer oko 15, 30 sati, odveli su i zatočili u podrumu zgrade.

Policija je upala u podrum nakon dojave stanara da se čuje tehno glazba, ali i nečije vrištanje. U isto vrijeme javili su se i roditelji djevojke koja ih je uspjela nazvati mobilnim telefonom, piše Press. Kada je policija upala u podrum, zatekla je trojicu mladića i 15-godišnjakinju potpuno malaksalu na stolcu.

Pročitajte i ovo Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku

'Prizor je bio stravičan. Djevojka je bila u teškom stanju, gola i potpuno iscrpljena. Onesvijestla se i pala na pod u vrijeme kada je došla policija. Na osnovi priča susjeda, osumnjičeni mladići su ovisnici', ispričao je Pressov izvor. Mladići su uhićeni, a djevojka je odvedena kod liječnika gdje je pregledom utvrđeno da ju je silovao jedna od mladića.

Susjedi kažu da ne poznaju djevojku, no dobro znaju jednog od trojice mladića koji živi u zgradi. Prema riječima jednog od susjeda, on je bio sam u podrumu zgrade. 'Čula se buka iz podruma, pa je susjed otišao provjeriti što se događa. U podrumu je bio jedan susjed stomatolog i ovaj mladić. On je često dovodio u podrum neke narkomane, puštali su tamo glasnu glazbu i drogirali se. To traje već dvije godine, mi smo sve prijavili policiji, no ništa ozbiljno nije učinjeno po tom pitanju', rekla je stanarka zgrade u čijem je podrumu silovana i zatočena djevojka.

Izvor Pressa kaže da je djevojka oteta preksinoć te da je oslobođenja jučer oko 15, 30 sati. 'Jedan od mladića silovao je 15-godišnjakinju, a daljnja istraga će pokazati kako je djevojka dospjela u taj podrum', rekao je Pressov sugovornik.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene