Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Plutao Savom

Mladić spavao plutajući na gumi, elisa glisera odsjekla mu nogu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladiću iz Beograda elisa motora čamca odsjekla je lijevu nogu. Tragedija se dogodila u subotu dok se mladić kupao u Savi, na potezu od Ade Međice do Ostružničkog mosta.

Mladić je u teškom stanju, a vozač glisera sam je otišao u policijsku stanicu i detaljno ispričao kako je došlo do nesreće, piše srbijanski Blic. 28-godišnji mladić bio je s prijateljima na kupanju u Savi. Njegovi su prijatelji predvečer otišli kući, a mladić je rekao da će ostati još malo jer se želi rashladiti.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Suzana, ne ide to tako Košmar na sjednici UN-a: Vučića ponizili, a kamere su snimile što je radila njegova savjetnica Screenshot Velika greška Hoće li se Dankin ubojica izvući? "Bojim se da je ovime slučaj doveden u slijepu ulicu"

Iz još neutvrđenog razloga uzeo je jednu traktorsku gumu i legao u nju. Navodno je plutao Savom, dijelom koji nije dozvoljen za kupanje i zadrijemao.

Pored njega je prolazio gliser jačine 115 konjskih snaga čiji vozač nije primijetio mladića koji luta rijekom. Elisa motora zakačila je mladića po lijevoj nozi, on je vrisnuo i pao s traktorske gume. U tom trenutku vozač glisera zaustavio je čamac.

Vidio je krv i skočio u vodu kako bi izvukao teško ozlijeđenog mladića i dio noge koju je elisa otkinula. Vozač glisera našao je tkaninu i zaustavio krvarenje 28-godišnjaku. Odmah je pozvao Hitnu pomoć i dogovorio gdje će odvesti mladića da ga preuzme stručni liječnički tim.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene