Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U okolici Sydneyja s prijateljima je bio u turističkom obilasku slapova Wentworth. U jednom se trenutku poskliznuo te se survao niz slap u ponor.


Bezbrižna nedjeljna šetnja pored prekrasnih slapova Wentworth u široj okolici australskog Sydneyja pretvorila se u zastrašujuću tragediju. Mladić (20) iz Engleske s prijateljima je bio u turističkom razgledavanju slapova, no u jednom se trenutku, dok je stajao na stijeni, poskliznuo te pao u ponor dubok gotovo sto metara.

>> Od hladnoće se zaledio i slap!

Vezani članci Epidemiolog, ilustracija Europa bilježi najtežu tjednu bilancu od sredine svibnja! Više od 250.000 umrlih - u svijetu zaraženo više od 40 milijuna ljudi Djevojka i piton Ležerno uklanjanje pitona je video koji će vam popraviti dan, Australci su neka posebna sorta

'Bili smo na dnu slapova, tj. na dnu trećeg slapa kada sam vidjela skupinu Francuza i Engleza kako se muvaju po skliskim stijenama. Slutila sam da će se nešto dogoditi. Najednom je nastala panika i 20-godišnji momak je pao niz slap', ispričala je jedna svjedokinja.

Policija i spasilačke ekipe tijelo poginulog mladića uspjeli su izvući u ponedjeljak.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook