Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dok britanski političari daju izjave

Misteriozni muškarac na TV snimkama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Misteriozni muškarac postao je stalan gost na snimkama s političarima.

Proćelavi debeljuca prvi put se na vijestima našao 2009. godine, kada je novinar BBC-a izvještavao sa demonstracija protiv Nicka Griffina, vođe esktremne desničarske nacionalne stranke, piše The Sun. Dok je novinarka razgovarala s prosvjednicima, muškarac je gledao preko njezinog ramena u kameru. Od tada je prisutan na vijestima mnogih britanskih televizijskih kuća.

Pročitajte i ovo Ilustracija USUSRET IZBORIMA Jesu li političari odgovorni za govor mržnje ispod svojih objava na društvenim mrežama? Potraga za avionom Earhart na dnu oceana VIDEO Istraživač tvrdi da je riješio jedan od najvećih misterija novije povijesti: "Teško me uvjeriti da smo pronašli bilo što drugo"

Kamera ga je jučer snimila dok je stajao iza Dereka Simpsona, glavnog tajnika trgovačkog sindikata u Velikoj Britaniji, a snimljen je i u društvu prosvjednika ispred londonskog suda. Popularnost mu je povećana tijekom nedavno održanih izbora u Britaniji, kada se često mogao uočiti u TV prilozima u vijestima. Postao je toliko poznat da je komičar Russell Howard u svom showu prikazao sve njegove aktivnosti.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene