Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Zbrka u zrakoplovima

Tko je misteriozna putnica koja je ostavlja tajanstvene poruke?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aviokompanija Virgin Australia također je na svojoj Facebook stranici podijelila ovu poruku, a glasnogovornik je otkrio i da inače djeca znaju crtati male uspomene za osoblje aviona.

U moru žalbi koje svakodnevno možemo dobiti ili poručiti ljudima jer su preglasni u kinu ili pogrešno parkiraju, evo i jedne male priče o čistoj ljudskoj dobroti. Jedna je putnica obradovala svog suputnika na nedjeljnom letu Virgin Australije, i to porukom koju mu je, dok nije primijetio, ostavila kod sjedišta.

Na njoj je stajalo:

'Nadam se da ćeš imati zaista lijep dan! Nadam se da znaš da vrijediš, da si poseban i voljen. Sve će biti u redu. Danas i uvijek. Mislim na tebe. Putnica sa sjedišta 5F.'

Alan Higgins, koji je poruku dobio, rekao je za News.com.au kako ga je poruka nasmijala i raznježila na način na koji to samo može ovakva lijepa gesta koju ne očekuješ. Aviokompanija Virgin Australia također je na svojoj Facebook stranici podijelila ovu poruku, a glasnogovornik je otkrio i da inače djeca znaju pisati i crtati male uspomene za pilote ili osoblje aviona.

'To im uvijek popravi dan', priznali su. Jedini misterij Higginsu, ali i kompaniji, jest tko je misteriozna putnica sa sjedišta F5?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene