Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nemaju dijagnozu

Misteriozna bolest pretvorila dječaka u živućeg kostura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maleni Saudijac boluje od misteriozne bolesti od kojem tijelo propada.

Saudijske su novine objavile fotografije dječaka čije se tijelo pretvorilo, doslovce, u kost i kožu. Dječak Salman trenutno se nalazi na bolničkom liječenju u gradu Abhi, a dijagnoza mu još nije postavljena.

Pročitajte i ovo Djeca u vrtiću Virusi se brzo šire Kako smanjiti broj bolesne djece? ''Četiri su najvažnije stvari, a ovo treba djecu posebno naučiti" Zaražene vjeverice u porečkoj Vjeveršumi Desetak zaraženih Širi se infekcija u porečkoj Vjeveršumi: "Trenutačno je deset bolesnih. Pokušavamo utvrditi izvor zaraze..."

Liječnici su Salmanovoj majci rekli kako bi ga trebalo preseliti u specijaliziranu kliniku gdje će mu postaviti ispravnu dijagnozu i započeti s liječenjem, no majka odbija njegovo preseljenje u drugu bolnicu jer je, kako kaže, previše zabrinuta za njega.

>> Misteriozna bolest hara Vijetnamom, vlasti traže pomoć

'Dječak boluje od rijetke bolesti koja je uzrokovala opće propadanje njegova tijela i drastičan gubitak težine. Često obolijeva od različitih infekcija zbog čega mu često 'skače' temperatura', rekao je ministar zdravstva.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene