Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Misteriozan ružičasti oblak iznad Londona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnike Londona jučer je iznenadio ružičasti oblak koji je iznad grada lebdio oko sat vremena. Britanski mediji pitaju se što je ova misteriozna pojava i tko ju je izazvao.

Zadivljeni promatrači u Mayfairu svjedočili su neobičnom svjetlu koje nalikuje na oblak, a prisutan je bio samo jedan sat.

Pročitajte i ovo Ilustracija zatvorena nakon tragedije Muškarac pao s jedne od najvećih turističkih atrakcija u Londonu: Preminuo na mjestu Greta Thunberg Uhićena tijekom prosvjeda Počinje suđenje Greti Thunberg: "Ova zemlja prostire crveni tepih klimatskim kriminalcima!"

Oblak je obično sastavljen od vidljive mase kapljica ili čestica leda koje plutaju u atmosferi iznad Zemlje ili nekog drugog planetarnog tijela. Ružičasti oblaci nisu neobični tijekom svitanja ili u vrijeme sumraka.

Službenik meteorološkog zavoda rekao je kako je oblak najvjerojatnije reflekcija svjetla grada na oblak.

'Ako imate veoma visoki oblak, kao što smo ga mi imali sinoć, dobijete čudne mrlje niskog oblaka koje će reflektirati ružičasto ili ponekad narančasto-ružičasto svjetlo grada iz svih kuteva i isticat će se iz tame neba. Uistinu je veličanstveno svjedočiti tome', rekao je glasnogovornik službe.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene