Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Našao je mještanin

MISTERIJ KRAJ RIJEKE Dunav izbacio torbu s ljudskim kostima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog osobnih predmeta pronađenih u torbi sumnja se da je žrtva porijeklom iz Kine.

Prošlog petka je Dunav kod Pančevačkog mosta u Srbiji izbacio na obalu torbu s ljudskim ostacima. Prema pisanju Kurira, u torbi su se nalazile kosti, bez lubanje s osobnim stvarima, navodno porijeklom iz Kine, zbog čega se sumnja da se radi o kineskom državljaninu koji je radio i živio u Srbiji.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić i Xi Jinping u Pekingu 2019. godine Zadnje pripreme Kineski predsjednik stiže u Beograd, objavljeni detalji: Srpski MiG-ovi dočekat će Xija Uhićeni Srbi u Španjolskoj akcija u Španjolskoj VIDEO Pogledajte kako je pao jedan od najtraženijih srpskih mafijaša: "Bili su vezani, a u kući je bilo puno krvi"

Žarko Ristić, čuvar nasipa u Krnjači kaže kako je jedan mještanin našao torbu i sve prijavio policiji. I sam Ristić vidio je sadržaj torbe. 'U torbi su bile pomiješane kosti, najvjerojatnije ljudske, neka crna krpica, metalni ručni sat, kutijica malo veća od kutije za šibice, flašica s kineskim slovima. Nisam vidio lubanju, ali izgledalo je kao da je netko isjekao udove i spakirao ih u torbu', rekao je Kuriru Ristić.

Prema informacijama izvora bliskim istrazi, sat koji je pronađen u torbi pokazivao je vrijeme 9:20, a datum 6. srpnja 2015. godine pa se sumnja da su tada ljudski ostaci bačeni u rijeku.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene