Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog osobnih predmeta pronađenih u torbi sumnja se da je žrtva porijeklom iz Kine.


Prošlog petka je Dunav kod Pančevačkog mosta u Srbiji izbacio na obalu torbu s ljudskim ostacima. Prema pisanju Kurira, u torbi su se nalazile kosti, bez lubanje s osobnim stvarima, navodno porijeklom iz Kine, zbog čega se sumnja da se radi o kineskom državljaninu koji je radio i živio u Srbiji.

Vezani članci Koronavirus u Srbiji Srbija donijele nove stroge mjere: Maske obvezne na otvorenom, zabranjena su slavlja... Koronavirus u Srbiji Naši susjedi postali su zeleni otok na koronakarti Europe, ali epidemiolozi unatoč tome nisu optimistični

Žarko Ristić, čuvar nasipa u Krnjači kaže kako je jedan mještanin našao torbu i sve prijavio policiji. I sam Ristić vidio je sadržaj torbe. 'U torbi su bile pomiješane kosti, najvjerojatnije ljudske, neka crna krpica, metalni ručni sat, kutijica malo veća od kutije za šibice, flašica s kineskim slovima. Nisam vidio lubanju, ali izgledalo je kao da je netko isjekao udove i spakirao ih u torbu', rekao je Kuriru Ristić.

Prema informacijama izvora bliskim istrazi, sat koji je pronađen u torbi pokazivao je vrijeme 9:20, a datum 6. srpnja 2015. godine pa se sumnja da su tada ljudski ostaci bačeni u rijeku.