Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije znao da postoje

Menadžer s Wall Streeta tuži ženu zbog dizajnerskih cipela!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njujorški menadžer je podnio tužbu protiv svoje bivše supruge tražeći svoj dio 'kolača'. Naime, bogati menadžer tvrdi da je njegova žena cijelo vrijeme od njega skrivala veliku kolekciju dizajnerskih cipela te da o tome ništa nije znao sve do razvoda.

52-godišnji Daniel Shak tvrdi da je njegova supruga Beth, inače profesionalna igračica pokera, od njega skrivala 1.200 pari dizajnerskih cipela. Kazao je i kako je cipele vjerojatno držala u tajnoj sobi u njihovoj zajedničkoj kući vrijednoj 7,5 milijuna dolara.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna završio i na sudu Prisluškivao suprugu dok je radila od kuće i zaradio 1,8 milijuna dolara: Novac mora vratiti, a žena ga je ostavila Slika nije dostupna sve završilo na sudu Bizarna drama bivših ljubavnika: "Bacio je moje testise. Stajali su u staklenci pored jaja u hladnjaku"

Shak sada želi dobiti i svoj dio, jer smatra da je zakinut za sav taj novac u njihovoj brakorazvodnoj parnici te da ga je njegova supruga uspješno nasamarila obzirom na to da je njezina kolekcija bila pokazana cijeloj naciji putem raznim televizijskih emisija, piše Daily mail.

>> Ne biste vjerovali što sve cipele govore o vama...

Njezina je Facebook stranica natrpana fotografijama blještavih cipela Christiana Louboutina – njezinog omiljenog dizajnera, a u travnju je pokrenula i svoju web stranicu koju je posvetila svojoj opsjednutosti cipelama i na njoj piše o najnovijim trendovima vezanim uz obuću. Toliko je opsjednuta cipelama da na svom tijelu ima čak istetovirane Louboutinove štikle, a planira pokrenuti i vlastitu liniju.

Kolega od gospođe Shak smatra da je njezin muž bio jako nepažljiv kada nije primjetio njezinu strast prema cipelama koja bi postidjela i Carrie Bradshaw iz serije Seks i grad.

' Ovo mi je nevjerojatno, on tvrdi da nije znao za ormar u našem stanu', kazala je Beth. Međutim, bogati menadžer u svojoj tužbi navodi kako je on za tajnu sobu saznao tek prošle godine. Izvor blizak obitelji tvrdi da Shark traži čak i teren u blizini njihove stare kuće kako bi se obračunao sa svojom bivšom suprugom.

>> Biste li vi gladovali zbog njih?

Ono što je posebno zanimljivo je razlog koji je natjerao menadžera na ovaj obračun. Naime, Shark je strastveni igrač pokera i navodno je izgubio milijune dolara prošle godine i sad mu treba novac.

Inače, u popularnoj zbirci cipela nalazi se 700 pari cipela koje potpisuje Christian Louboutin, a ukupna se vrijednost ne zna.
 
Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene