Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nagodba s Delom

Melania Trump prisilila Slovence da joj se ispričaju

Melania Trump (Foto: AFP)
Melania Trump (Foto: AFP) Foto: Afp
Američka Prva dama Melania Trump postigla je izvansudsku nagodbu s izdavačem slovenskog tabloida kojega je tužila nakon što se on ispričao zbog klevete, potvrdila je u petak njezina odvjetnica iz Ljubljane.

"Gospođa Melania Trump i kuća "Delo" kao izdavač postigli su izvansudsku nagodbu u vezi lažnog napisa objavljenog u reviji Suzy", rekla je Nataša Pirc Musar koja u Sloveniji zastupa pravne interese američke Prve dame.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slijedi suprugove korake Ne priznaju poraz na izborima: Melania Trump još nije obavila telefonski razgovor s Jill Biden Slika nije dostupna objava na twitteru Melania se oglasila prvi put od Trumpova poraza, koristila se Bidenovom izbornom uzrečicom

Odvjetnica nije navela pojedinosti sporazuma ali je istaknula da je "Ovako zaključen predmet dokaz da gospođa Trump niti ubuduće neće dopuštati uvrede i laži na svoj račun, nego će na njih uvijek reagirati kako bi zaštitila svoja prava i interese".

Pirc Musar je rekla da je tužba bila podnesena zbog neistinitih navoda koje su povrijedile dostojanstvo, ugled i dobro ime Melanije Trump.

Revija Suzy koju izdaje vodeća novinska kuća "Delo" u jednome je članku lani tijekom predsjedničke kampanje u SAD-u objavila da je Melania nakon odlaska iz svoje domovine Slovenije radila za modnu agenciju koja je uz osnovni posao bogatim klijentima nudila i djevojke za pratnju sugerirajući tako da se bavila "elitnim escortom".

Posebna šteta nastala je za Melaniju i Donalda Trumpa kad je te nedokazane navode iz slovenske revije prenio i jedan engleski tabloid koji se nakon toga odmah ispričao. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene