Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijateljska Rusija - Argentina

Medvedev i Putin u kafiću gledali utakmicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski predsjednik i premijer, Dmitrij Medvedev i Vladimir Putin,jučer su održali radni sastanak u Sočiju, a nakon toga su se prošetali obalom crnomorskog turističkog odredišta i sjeli u jedan od kafića kako bi pogledali prijenos prijateljske nogometne utakmice Rusija-Argentina.

Stanovnici Sočija i turisti u početku nisu obraćali pažnju na dvojicu opuštenih čelnika koji su ležerno odjeveni šetali obalom, a jedna žena je pomislila da je srela njihove dvojnike. Međutim, predsjednik ju je brzo razuvjerio. 'Ne, nisu dvojnici, mi smo glavom i bradom', rekao joj je sa smiješkom Medvedev.

Pročitajte i ovo Screenshot Požar u zgradi VIDEO Vatrogasci gasili požar u Zagrebu, doznali smo detalje Slika nije dostupna NESLUŽBENO DOZNAJEMO Kolinda Grabar-Kitarović bodrit će Vatrene i na utakmici četvrtfinala Svjetskog nogometnog prvenstva u Sočiju

Kada su ušli u kafić Rusija je gubila od Argentine 1:3 pa je Medvedev pozvao ostale goste da jače navijaju. Nekoliko minuta nakon toga Rusija je zabila gol. Po završetku utakmice čelnici Rusije kratko su s drugim gostima kafića prokomentirali igru svoje momčadi i složili su se da izgubiti od legendarnih Argentinaca s 3:2 uopće nije loš rezultat. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene