Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ruski predsjednik i premijer, Dmitrij Medvedev i Vladimir Putin,jučer su održali radni sastanak u Sočiju, a nakon toga su se prošetali obalom crnomorskog turističkog odredišta i sjeli u jedan od kafića kako bi pogledali prijenos prijateljske nogometne utakmice Rusija-Argentina.


Stanovnici Sočija i turisti u početku nisu obraćali pažnju na dvojicu opuštenih čelnika koji su ležerno odjeveni šetali obalom, a jedna žena je pomislila da je srela njihove dvojnike. Međutim, predsjednik ju je brzo razuvjerio. 'Ne, nisu dvojnici, mi smo glavom i bradom', rekao joj je sa smiješkom Medvedev.

Kada su ušli u kafić Rusija je gubila od Argentine 1:3 pa je Medvedev pozvao ostale goste da jače navijaju. Nekoliko minuta nakon toga Rusija je zabila gol. Po završetku utakmice čelnici Rusije kratko su s drugim gostima kafića prokomentirali igru svoje momčadi i složili su se da izgubiti od legendarnih Argentinaca s 3:2 uopće nije loš rezultat. (Hina)

Vezani članci Navijanje, ilustracija Preporuka Stožera da se ne organizira javno gledanje utakmica ostavila organizatore u šoku: ''Koliko smo truda i rada dali" Automobilom se zabio u terasu kafića - 2 Vozač automobilom uletio na terasu kafića: "Čule smo prasak. Prizor je bio strašan"