Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priprema zakona za slanje vojske na granice

Masovna tučnjava migranata u Velikoj Kladuši: ''Nekoliko njih zadobilo je povrede oštrim predmetom''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U BiH migrantskom kampu Trnovo u Velikoj Kladuši danas je oko 13:30 sati došlo do masovne tuče migranata. Ima i ozlijeđenih iako im još nije poznat točan broj.

''Najmanje 50 migranata sudjelovalo je u tučnjavi u kampu u Trnovu. Za sada nije poznato više detalja o incidentu, no znamo da ima ozlijeđenih, otprilike između 10 i 30'', potvrđeno je iz BiH Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona, javlja Dnevni Avaz.

Pročitajte i ovo Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću... Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova Osvrnuo se i na Milanovića Božinović o migrantima koji dolaze u Hrvatsku: "Oni kod nas dobiju 20 eura. Nemamo miigrantski problem"

Migranti su u tučnjavi, javlja Avaz, koristili oštre predmete, najvjerojatnije noževe.  ''Nekoliko njih zadobilo je povrede oštrim predmetom, ali nitko nije životno ugrožen. Na terenu su liječnici i policija'', rekao je dežurni u Operativnom centru MUP-a USK.

Od početka godine do jučer registrirano je devet tisuća ulazaka ilegalnih migranata. Polovica tih migranata još uvijek se nalazi na teritoriju BiH.

BiH se smatra tranzitnom zemljom i ne želi da se migranti dulje zadržavaju na njihovu teritoriju. U pripremi je zakon koji bi omogućio slanje vojske na granice sa Srbijom i Crnom Gorom kako bi se smanjio priljev ilegalnih prelazaka.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene