Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Marina Litvinenko: 'Kriva je Moskva'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udovica preminulog špijuna KGB-a Aleksandra Litvinenka izjavila je kako vjeruje da su u ubojstvo njezina supruga umješane ruske vlasti.

'Očito je kako u cijeli slučaj nije umješan Putin osobno, ne on osobno.' izjavila je Marina Litvinenko. Dodala je kako ono što predsjednik Putin radi u Rusiji, znači da ima mogućnosti ubiti nekoga i u Britaniji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dovršena istraga Trovanje mineralnom: Policija otkrila što se dogodilo, prijavljene su dvije žene Vladimir Putin (Foto: AFP) Trovanje bivšeg špijuna Međunarodni stručnjaci dolaze u London zbog afere trovanja, Putin odbija optužbe: "To je jednostavno nezamislivo"

Marina Litvinenko je izjavila kako ima puno povjerenje u britansku policiju te vjeruje kako će pronaći ubojicu njezina supruga. S druge strane izjavila je kako je u vezi s istragom još nisu kontaktirale ruske vlasti, te nadodala kako njima ionako ne vjeruje. 

'Ne vejrujem da im ja mogu pomoći u istrazi. Ne mogu vjerovatiu da će reći istinu te ne vjerujem da će pronađene dokaze iskoristiti na pravi način' rekla je Marina Litvinenko. 

U međuvremenu, na polonij 210 testirano je 26 britanskih policaja. Dvojica su imala pozitivan nalaz, ali opet se radi o malim tragovima polonija tako da niti jedan nije u životnoj opasnosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene