Policija sumnja kako je riječ o istom muškarcu koji je dva dana ranije sa 32 uboda nožem usmrtio 18-godišnjakinju.


Policija u New Yorku intenzivno traga za ubojicom iz lifta koji je nožem usmrtio šestogodišnjeg dječaka dok se njegova prijateljica (7) bori za život.

Vezani članci Pisma Bogu Učiteljica tražila učenike da napišu pisma Bogu, rezultati su urnebesni Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Glumac u šetnji s djecom i 25 godina mlađom djevojkom koja jako podsjeća na njegovu bivšu ženu

Kako je objavio NBC, dječak identificiran kao Prince Joshua Avitto inače je rođek košarkaša Chicago Bullsa Taja Gibsona dok je djevojčica Mikayla Capers zadobila teške ozljede pluća i abdomena.

Tragedija se dogodila u nedjelju navečer. Djeca su se igrala u stanu, a onda su odlučila otići na sladoled. U liftu ih je presreo manijak s nožem koji ih je ubadao dok se dizalo spuštalo. Ostavio ih je u lokvi krvi, no policija je uspjela pronaći nož koji je u bijegu odabacio.

Gdje su nestali? Deset serijskih ubojica koji nikada nisu uhvaćeni

Policija sumnja kako je riječ o istom muškarcu koji je dva dana ranije sa 32 uboda nožem usmrtio 18-godišnju Tanayu Grant-Copeland koju je ostavio na cesti u Brooklynu. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook