Pijana bivša manekenka koja se naljutila kada joj je student rekao da ima 'brkove od crnog vina' teško ga je ozlijedila i na licu ostavila veliki ožiljak.


Lisa Kee razbila je čašu na čelu Liama Sharrata, probola njegov obraz i razrezala ga. Bio je tako teško ozlijeđen da mu se obraz rastvorio. Manekenka je u zatvoru završila na dvije godine, a student Liam za 'The Sun' se prisjetio stravične noći.

Vezani članci Umjetnost na licu Lice pretvorila u slikarsko platno, pogledajte njezina umjetnička djela Bella Hadid Pobjegla na egzotični odmor, pa otkrila kakva joj se nezgoda dogodila dok je uživala u mini bikiniju

'Bio sam s prijateljima, neki su nogometaši i ona nas nije željela pustiti na miru. Nosila je kratku suknju, grlila nas i zaista nam je išla na živce. Primijetio sam da joj se vino vidjelo na zubima i usnama i rekao sam joj da ima brkove od vina. Postalo je gadno. Navodno sam je nazvao pogrdnim imenom što ju je razljutilo, ali toga se uopće ne sjećam. Prosula je vino na mene i udarila me u lice. Prije nego sam se snašao porezala me čašom. Nisam mogao vjerovati što se dogodilo. Prije sam imao samopouzdanja, ali ovo ga je dotuklo. Ne samo da ljudi stalno gledaju u moj ožiljak već cijeli događaj moram proživljavati svaki puta kada me netko pita kako sam ga dobio', ispričao je Liam.

Nakon kobne noći koja se odgodila u studenom 2007., dijagnosticiran mu je PTSP. Svjedoci su na sudu ispričali kako su 29-godišnju Kee morali odvući dok je vrištala na voditelja bara. Priznala je da je ranila Liama te je dobila otkaz u Monarch Airwaysu gdje je radila kao stjuardesa. Sudac joj je na izricanju presude rekao kako je popila previše te je izgubila kontrolu.

'Ovo je bio zlonamjeran i neopravdan napad, a žrtva će se događaja prisjećati svaki puta kada se pogleda u zrcalo', rekao je sudac Martin Rudland.