Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Manekenka Koršunova pala s 9. kata zgrade na Manhattanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Manekenka Ruslana Koršunova umrla je nakon pada sa zgrade. Kazahstanka sa naslovnica časopisa, poput Vogua jučer je pala sa zgrade iz svoga stana na Manhattanu. Čini se da se radi o samoubojstvu, a policija još istražuje slučaj.

20-godišnja Ruslana umrla je jučer oko 14 sati nakon pada s devetog kata zgrade u Water Streetu u Manhattanskoj financijskoj četvrti, objavile su američke dnevne novine koje su citirale neimenovane policijske izvore kako u stanu nije bilo tragova borbe pa se pretpostavlja da se radi o samoubojstu. Za sada nije poznato je li u stanu pronađena oproštajna poruka. Nije isključeno niti da je do smrti došlo nasilnim putem. Istraga je još u tijeku.

Pročitajte i ovo Spašavanje Jezerski vrh - 4 Kobno planinarenje Detalji stravične nesreće u Albaniji: Poginula hrvatska znanstvenica, 10 sati trajala je akcija spašavanja preostalih planinara Bračni par ubio djecu pa izvršio samoubojstvo Ogromna tuga u susjedstvu Nezapamćena tragedija u Srbiji: Sumnja se da je mladi bračni par ubio djecu prije samoubojstva

Njezina agencija nije željela komentirati tragičnu smrt svoje manekenke.

'Bila je veoma draga osoba, uvijek se smiješila. Nikada je nisam vidio utučenu', rekao je Mahmoud Nakeeb, vratar zgrade u kojoj je živjela Ruslana. Dodao je kako je radio noć prije, te da se sama u stan vratila dobro raspoložena oko 5 ujutro.

Ruslana je nosila revije za poznate dizajnere poput Marca Jacobsa, Nine Ricci i DKNY. Britanski Vogue 2005. godine proglasio ju je 'licem koje uzbuđuje'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene