Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Transrodni par

FOTO Mama je bila tata, a tata je bio mama - sad to treba reći sinovima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bianca i Nick morat će sjesti sa svoja dva sina i objasniti im neke stvari koje će dječake sigurno iznenaditi.

Bianca i Nick Bowser su transrodni par, ali još imaju svoje izvorne spolne organe jer si ne mogu priuštiti rekonstruktivne operacije.

Pročitajte i ovo Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! I nezaposleni roditelji imaju pravo na novčanu naknadu, ali bez nje mogu ostati ako se ne drže ovih rokova

Kada njihovi sinovi odrastu morat će sjesti s njima i objasniti im neke stvari -  Bianca, žena koju oduvijek znaju kao njihovu majku, zapravo je njihov otac, a Nick, čovjek za kojeg vjeruju da im je otac, zapravo ih je rodio.

Otišao je liječniku zbog bolova u trbuhu, ali se šokirao otkrićem

Sigurno je jedno - kada Kai (3) i gotovo godinu dana star Pax jednog dana čuju ovu informaciju iznanadit će se.

Činjenice su sljedeće. Bianca (32) je rođena kao dječak Jason, a Nick (27) kao djevojčica Nicole. Međutim, odduvijek su se osjećali drugačije. Uvjereni su da njihova djeca neće imati problema s ovom informacijom jer će im pružiti odgoj pun ljubavi, podrške i sigurnosti.

'Djeca ne osuđuju'

A kada će im reći istinu još ne znaju. Možda kad Kai napuni šest godina. U svakom slučaju dječaci će morati biti dovoljno stari da razumiju o čemu se radi.

Par objašnjava da je riječ o prevelikoj stvari da bi je tajili od djece. Važno im je da doznaju istinu jer najgora opcija bila bi da to saznaju od nekoga drugoga. Ne brinu se kako će dječaci reagirati na informaciju.

Manuel postao Luana sa samo 6 godina

'Nećemo to tretirati kao lošu stvar. A mala djeca prihvaćaju i ne osuđuju', rekla je.

Iako u savršenom svijetu to možda nije problem, par iz Kentuckyja vrlo dobro zna da mnogi na njihov život gledaju kao na nenormalan. Iako stranci nisu svjesni istine kada ih vide na ulici, sve je bilo jasno za vrijeme Nickove trudnoće - ljudi su zurili i dobacivali neugodne komentare, piše Mirror.

Trudnoća je za Nicka bila noćna mora

Nick otvoreno priznaje da je prolazak kroz trudnoću za njega predstavljao noćnu moru. Njegov mozak oduvijek mu je govorio da je muško, a odlučio je nositi njihove sinove jer su htjeli vlastitu djecu. Međutim, zbog trudnoće se osjećao jadno. Mrzio je kako mu se tijelo mijenja jer to nije odgovaralo njegovim unutarnjim osjećajima.

U osobne dokumente u rubriku spol uveli i 'treći rod'

Nije mogao podnijeti ni pomisao na prirodni porođaj pa se odlučio za carski rez. Bianci s druge strane ne nedostaje taj dio bivanja ženom, ali oduvijek se osjeća kao mama.

'Nick je njihov otac. Nije da ja radim više majčinskih stvari, dijelimo roditeljske obaveze, ali djeca me zovu mama, a Nicka tata', priča Bianca.

Par koji se vjenčao u studenom 2011. godine ne planira imati više djece.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene