Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Maloljetnu prostituku nakon porođaja poslali na ulicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maloljetnu prostitutku iz Srbije, nekoliko dana nakon poroda, svodnici su ponovo poslali na ulicu. 16-godišnja prostitutka zatrudnjela je sa svodnikom koji ju je za prostituciju vrbovao s nepunih 14 godina, a da nastavi s podvođenjem nije ga priječio ni porođaj, piše Blic.

Odmah nakon izlaska iz rodilišta, s bolovima od carskog reza, vraćena je na ulicu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Drama u Meksiku Liječnici sterilizirali 9-godišnjakinju nakon traumatičnog poroda unatoč protivljenju njene majke! Slika nije dostupna Došla zbog bolova u trbuhu Rodila sina, a nije ni znala da je trudna!

'Za samo tri sata zaradila bi i do 20.000 dinara, a broj mušterija ni sama ne zna. Svu je zaradu davala svodnicima, koje smo nedavno i uhitili', ispričao je šef odjela za javni red i mir PU Beograd Milan Stanić. 

Djevojka je od svog 'rada' dobivala samo smještaj i hranu, a imala je dva svodnika. 

'Svodnik s kojim je bila trudna govorio joj je da je voli, ali da mora raditi jer su vremena teška, te da joj on neće zamjeriti jer je kao suprug potpuno razumije', kaže Stanić i dodaje da je to jedan od tipičnih načina 'vezivanja' maloljetne osobe i manipuliranja koji primijenjuju svodnici. 

Srpska policija se posljednjih godina sve češće susreće s takvom zlouporabom maloljetnika. Slučajevi maloljetničke prostitucije zabilježeni su u mnogim srpskim gradovima, uključujući Zaječar, Kragujevac, Kruševac.

Prema iskustvima beogradske policije, najveći broj otkrivenih svodnika vrbuje djevojčice od 14 do 16 godina, a gotovo je uvijek riječ o jednoj ili više punoljetnih osoba.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene