Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Talijanska je policija objavila ispovijest jedne djevojke koja je bila upletena u lanac maloljetne prostitucije...


'Željele smo previše. Ili ćeš prodavati drogu ili tijelo ako želiš zaraditi toliko novaca', rekla je tužitelju i psihijatru neimenovana djevojka koja je bila upletena u lanac maloljetne prostitucije. Naime, talijanska je policija objavila ispovijest djevojke koja je svoje tijelo počela prodavati sa samo 14 godina.

>> 'Njemačka bi mogla postati eldorado za seksualnu industriju!'

Istražitelji vjeruju da je bila dio lanca prostitucije te da im se za seks plaćalo uglavnom u rimskoj bogatoj četvrti Parioli. Ova je priča na naslovnice talijanskih medija došla prošloga mjeseca kada je policija otkrila da su se dvije djevojke, koje su išle u istu srednju školu u Rimu, počele prostituirati u svibnju te da su, navodno, bile namamljene preko društvene mreže Bakeca Incontri, piše Ansa.

Djevojke su navodno zarađivale oko 300 eura po klijentu te taj novac koristile kako bi svoje svodnike opskrbljivale drogom. Javnost je zgrozilo otkriće i da je svodnik, navodno, bila i majka jedne od djevojaka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Vezani članci Policija u raciji u ugostiteljskom objektu u Donjim Sveticama - 2 Velika racija zagrebačke policije, zbog širenja zaraze priveden vlasnik kluba Koronavirus u Sloveniji, ilustracija Ništa od popuštanja mjera u Sloveniji: "Stanje je daleko od zadovoljavajućeg, nije se znatno smanjio broj oboljelih"