Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Maloljetnici zapalili staricu koju nisu uspjeli opljačkati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica maloljetnika u Sarajevu su zapalila 72-godišnju ženu nakon što su je prije toga bezuspješno pokušali opljačkati.

Prema policijskom izvješću maloljetnici, rođeni 1993. i 1995. godine, jučer navečer u zasjedi su sačekali 72-godišnju Ljubicu Đokić-Spasojević pred ulazom u stambenu zgradu u Novom Sarajevu u kojoj živi s mužem.

Pročitajte i ovo Ilustracija napadnutog dostavljača hrane kazneno djelo Maloljetnici opljačkali dostavljača hrane, prijetili mu pištoljem Na kuću Irfana Čengića bačena ručna bomba, ilustracija Očevid u tijeku Šok u Sarajevu: Na kuću načelnika bačena bomba

Pretpostavlja se kako su je pokušali opljačkati, no naišavši na otpor polili su je benzinom i zapalili te potom pobjegli.

Krike napadnute žene odmah su čuli susjedi koji su joj priskočili u pomoć te su ugasili vatru i pozvali hitnu pomoć.

"Pacijentica je dovedena u bolnicu s opeklinama koje su zahvatile najmanje 20 posto tijela. Njezino stanje je teško a s obzirom na stariju životnu dob teško je predvidjeti kako će podnijeti operativni zahvat koji bi trebao biti poduzet za nekoliko dana", izjavila je lokalnim medijima glasnogovornica Kliničkog centra Sveučilišta u Sarajevu (KCUS) Biljana Jandrić.

Policija je objavila kako su obojica počinitelja zločina pronađena i uhićena još iste večeri te su u pritvoru gdje se nad njima provodi kriminalistička obrada.

Mediji su prenijeli kako su obojica počinitelja romske nacionalnosti.

Susjedi su izjavili kako je teško ozlijeđena starica zapravo socijalni slučaj te da živi u iznimnom siromaštvu pa joj pljačkaši nisu ni imali što uzeti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene