Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Angela Timmons svojoj je je kćeri poslala poruku da je čula pucnjeve na radnom mjestu, a kći je uzela telefon i nazvala 911. Uskoro su na teren izašli policajci.


Pretjerana prvoaprilska šala Angelu Timmons stajala je odlaska u zatvor, piše Gawker.com. Ona je svojoj kćeri poslala poruku da su se na koledžu u Virginiji na kojem radi čuli pucnevi, nakon čega je njezina kći nazvala 911. Dok je Angela javila da se radi o šali, ustanovu su već preplavili policajci koji su 'očekivali najgore'.

Vezani članci Pucnjava u zagrebačkoj Dubravi Poznati detalji pucnjave u Dubravi: Došao taksijem i rekao vozaču da ga pričeka pa pucao u muškarca Pucnjava u zagrebačkoj Dubravi Zagrebačkom Dubravom danas su odjekivali pucnjevi: Ozlijeđena jedna osoba

Policijski službenici požurili su u školu gdje nisu pronašli nikakve dokaze o pucnjavi. Timmons je kasnije priznala da je poruka bila šala, kao i da se sličnim nepodopštinama bavila u prošlosti. Suočena je s optuženiciom za uznemiravanje škole.

Šerif Chuck Wright poručio je da ovakve 'šale' nisu smiješne. 'Govorimo o smrti. To je stvarno. Kada mještani pročitaju ovu priču neće misliti da je jako smiješna', rekao je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook