Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slovačku potresa stravična vijest o obiteljskoj tragediji. Suprug je sinoć po dolasku kući pronašao mrtvu ženu i dvogodišnjeg sina. Ooboje su imali prostrijelne rane na tijelu, izvještavaju slovački mediji.


Policija još uvijek intenzivno istražuje obiteljsku tragediju koja se dogodila u mjestu Bardejov na sjeverozapadu Slovačke. Po pisanju slovačkih medija postoje dvije verzije događaja. Već smo pisali da je sinoć 30-godišnja majka ustrijelila dvogodišnjeg sina, pa počinila samoubojstvo. Nesretnom događaju svjedočio je 6-godišnji dječak.

Vezani članci Muškarac zatukao ženu u Šarengradu Strava kod Iloka: Metalnim predmetom zatukao vlastitu majku pa pobjegao, otprije je poznat policiji Beba u inkubatoru, ilustracija (Foto: Getty images) Čudo u Češkoj: 117 dana nakon što joj je utvrđena moždana smrt – rodila bebu

Nedavno se pojavila i druga verzija događaja. Po njoj je 38-godišnji suprug došao kući i na podu saune pronašao mrtvu ženu i sina. Žena je imala prostrijeljena prsa i glavu, a sin je ima ranu u prsima. Kraj njih je bio i pištolj, koji je u vlasništvu supruga.