Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obiteljska tragedija:

Pronašao mrtvu suprugu i 2-godišnjeg sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovačku potresa stravična vijest o obiteljskoj tragediji. Suprug je sinoć po dolasku kući pronašao mrtvu ženu i dvogodišnjeg sina. Ooboje su imali prostrijelne rane na tijelu, izvještavaju slovački mediji.

Policija još uvijek intenzivno istražuje obiteljsku tragediju koja se dogodila u mjestu Bardejov na sjeverozapadu Slovačke. Po pisanju slovačkih medija postoje dvije verzije događaja. Već smo pisali da je sinoć 30-godišnja majka ustrijelila dvogodišnjeg sina, pa počinila samoubojstvo. Nesretnom događaju svjedočio je 6-godišnji dječak.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Slovačkoj užas u Slovačkoj Sofiju, Katu i Luciju pregazio je otac njihove kolegice iz škole: Strašna prometna nesreća šokirala je zemlju Slika nije dostupna Potres u Turskoj Čudo nakon gotovo dva mjeseca! Pronađena mama bebe koja je bila zatrpana ispod ruševina

Nedavno se pojavila i druga verzija događaja. Po njoj je 38-godišnji suprug došao kući i na podu saune pronašao mrtvu ženu i sina. Žena je imala prostrijeljena prsa i glavu, a sin je ima ranu u prsima. Kraj njih je bio i pištolj, koji je u vlasništvu supruga.


 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene