Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Majka surfera Micka Fanninga gledala je kako ga morski pas napada u televizijskom prijenosu uživo. Stravičan prizor, srećom je prošao bez ozlijeda.


Pred očima majke australskog surfera Micka Fanninga odvijala se prava noćna mora kada je u televizijskom prijenosu uživo, dok je očekivala da njezin sin surfa na valovima u natjecanju u Južnoj Africi, napao morski pas.

Vezani članci Ivana Tomić Najteži dani za bivšu voditeljicu Nove TV - nakon djeda i bake izgubila i oca: ''Sad treba spašavati nju, koja se bori s koronom'' Slika nije dostupna Strava u Australiji: Morski pas surfera doslovno prepolovio

Elizabeth Osborne sa strahom je gledala zastrašujuće snimke prizora s kojeg se gubi njezin sin, dok ga u more povlači morski pas, objavio je AP.

UŽIVO emitirano kako morski pas napada surfera

'Prišla sam televizoru kao da ga mogu izvući iz ekrana. Htjela sam ga spasiti, ali nisam ništa mogla učiniti', rekla je Elizabeth te dodala da je prizor bio veoma zastrašujuć. 'Ali, veoma sam ponosna na način na koji se ponio u toj situaciji', kaže Elizabeth.

Mick se od napada morskog psa, obranio udarajući ga u leđa, a vrlo brzo mu je stigla pomoć. Srećom, prošao je neozlijeđen, a cijela je situacija emitirana u televizijskom prijenosu uživo jer se incident odvijao za vrijeme natjecanja u srufanju u Južnoj Africi, a Mick je bio jedan od natjecatelja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook