Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava i užas

PROŽIVJELA JE NOĆNU MORU Uživo gledala kako joj sina napada morski pas

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka surfera Micka Fanninga gledala je kako ga morski pas napada u televizijskom prijenosu uživo. Stravičan prizor, srećom je prošao bez ozlijeda.

Pred očima majke australskog surfera Micka Fanninga odvijala se prava noćna mora kada je u televizijskom prijenosu uživo, dok je očekivala da njezin sin surfa na valovima u natjecanju u Južnoj Africi, napao morski pas.

Pročitajte i ovo Neobičan prizor u Brijunskom akvatoriju Jezivo Neobičan prizor na Jadranu, neki su uvjereni: "To je napad morskog psa..." Napad morskog psa na medicinsku sestru Dobila više od 100 šavova VIDEO Stravičan napad morskog psa: "Osjetila sam nešto kao udarac i vidjela da ima puno krvi"

Elizabeth Osborne sa strahom je gledala zastrašujuće snimke prizora s kojeg se gubi njezin sin, dok ga u more povlači morski pas, objavio je AP.

UŽIVO emitirano kako morski pas napada surfera

'Prišla sam televizoru kao da ga mogu izvući iz ekrana. Htjela sam ga spasiti, ali nisam ništa mogla učiniti', rekla je Elizabeth te dodala da je prizor bio veoma zastrašujuć. 'Ali, veoma sam ponosna na način na koji se ponio u toj situaciji', kaže Elizabeth.

Mick se od napada morskog psa, obranio udarajući ga u leđa, a vrlo brzo mu je stigla pomoć. Srećom, prošao je neozlijeđen, a cijela je situacija emitirana u televizijskom prijenosu uživo jer se incident odvijao za vrijeme natjecanja u srufanju u Južnoj Africi, a Mick je bio jedan od natjecatelja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene