Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Liječnici tvrdili nešto drugo

Majka spasila kćer, otkrivši joj tumor putem Googlea

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liječnici su joj rekli kako joj kćer želi samo 'posebnu pažnju', no požrtvovna Britanka im nije vjerovala, već je sjela za računalo i unijela simptome bolesti u Google. Otkrila je kako joj kćer ima tumor u glavi.

Zabrinuta zbog toga što njezina četverogodišnja kći gubi težinu i ima stalne glavobolje, 25-godišnja Carly Hornbuckle, putem interneta je istražila do kuda će ju odvesti simptomi koje je pokazivala njezina kćer. Iako su liječnici tvrdili kako malena Bella vjerojatno pati od pomanjkanja pažnje, zbog dolaska na svijet njezine mlađe sestre Imogen, Carly im nije vjerovala.

Pročitajte i ovo Hrvati napadnuti u predgrađu Dublina, ilustracija Policija traži svjedoke Dvojica Hrvata brutalno napadnuti u predgrađu Dublina: Jednom od njih liječnici se bore za život Ilustracija Nevjerojatan slučaj iz Italije Medicinsko čudo: Ženi operirali tumor od 70 kilograma, težio više od same pacijentice

'Znala sam da nešto stvarno nije u redu. Jednostavno poznajem svoju djecu. Bella je bila toliko hrabra', rekla je za The Sun majka Carly. Liječnici su ponovili skeniranje i otkrili tumor veličine golf loptice u glavi te isti odstranili tijekom operacije, koja je trajala punih osam sati. Bella je prošla i šestotjedni režim kemoterapija i trenutno se osjeća dobro. Što bi se tek dogodilo da majka nije promptno reagirala, samo možemo nagađati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene