Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Liječnici su joj rekli kako joj kćer želi samo 'posebnu pažnju', no požrtvovna Britanka im nije vjerovala, već je sjela za računalo i unijela simptome bolesti u Google. Otkrila je kako joj kćer ima tumor u glavi.


Zabrinuta zbog toga što njezina četverogodišnja kći gubi težinu i ima stalne glavobolje, 25-godišnja Carly Hornbuckle, putem interneta je istražila do kuda će ju odvesti simptomi koje je pokazivala njezina kćer. Iako su liječnici tvrdili kako malena Bella vjerojatno pati od pomanjkanja pažnje, zbog dolaska na svijet njezine mlađe sestre Imogen, Carly im nije vjerovala.

Vezani članci Klinika za tumore A kako je usred cijelog ovog kaosa pacijentima na Klinici za tumore? ''Pretužno je to što se događa" Bebe, ilustracija Očekivalo se da će trudnica roditi sedam beba, no bilo ih je još više: "Novorođenčad - pet djevojčica i četvorica dječaka i njihova majka su dobro"

'Znala sam da nešto stvarno nije u redu. Jednostavno poznajem svoju djecu. Bella je bila toliko hrabra', rekla je za The Sun majka Carly. Liječnici su ponovili skeniranje i otkrili tumor veličine golf loptice u glavi te isti odstranili tijekom operacije, koja je trajala punih osam sati. Bella je prošla i šestotjedni režim kemoterapija i trenutno se osjeća dobro. Što bi se tek dogodilo da majka nije promptno reagirala, samo možemo nagađati.