Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Angela Suleman, majka žene koja je u ponedjeljak rodila osmorke, rekla je kako njezina kćer već ima šestero djece te je liječila neplodnost i prošle se godine podvrgla umjetnoj oplodnji.


‘Vidjela sam svoju unučad, tako su sićušni i predivni’, rekla je baka. Ponosna majka osmorki odbila je pobaciti neke embrije kada se otkrilo da nosi više djece. Ostalo šestero djece staro je od dvije do sedam godina. Njezin suprug građevinar uskoro će morati u Irak. Majka osmorki zamolila je za privatnost, ali će uskoro ispričati svoju priču, priopćili su u bolnici, prenosi CNN.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Oktomami prijeti istraga zbog perverznog fetiš videa Slika nije dostupna Oktomami i njezino 14-oro djece prijeti izbacivanje na ulicu

‘Razumijemo da ste radoznali za osmorke i molim za vaše poštovanje prema privatnosti naše obitelji. Djeca se dobro razvijaju svaki dan. Moja obitelj i ja veoma smo uzbuđeni oko njihovog dolaska kući. Nije potrebno isticati, osmero je djece bilo iznenađenje, ali i blagoslov’, stoji u priopćenju majke koje je novinarima pročitalo osoblje bolnice na konferenciji.

>> VIDEO: U Kaliforniji rođene osmorke

Šest dječaka i dvije djevojčice rođene su u pet minuta carskim rezom u bolnici Bellflower. Rođeni su devet tjedana prerano. Trenutačno svi osim jednog dišu samostalno, a za svako se dijete brinu po dvije medicinske sestre. Bebe, koje za sada imaju nazive po prvih osam slova abecede, u bolnici će provesti još najmanje sedam tjedana.