Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijelo nije pronađeno

VIDEO Brian Walshe tvrdi da nije kriv, objavljeni novi jezivi detalji: "Na Googleu je tražio kako se može spriječiti raspadanje tijela"

Brian Walshe
Brian Walshe Foto: Screenshot/Twitter
Brian Walshe, suprug nestale Ane Walshe, podrijetlom iz Srbije, optužen je za njezino ubojstvo. U srijedu je u prijepodnevnim satima (po lokalnom vremenu) doveden pred Okružni sud u Quincyju gdje mu je pročitana optužnica. Izjasnio se da nije kriv.

Suprug nestale Ane Walsh, Brian Walshe, u srijedu je doveden pred Okružni sud u Quincyju.

Brian Walshe optužen je za ubojstvo supruge, javlja reporter NBC Bostona Jeff Saperstone.

Na sudu se Walshe izjasnio da nije kriv. Zadržan je u zatvoru bez mogućnosti izlaska na slobodu uz plaćanje jamčevine.

Uznemirujući detalji iz optužnice

Tužiteljica koja je čitala optužnicu navodi kako je pronađeno da je Walshe "na iPadu sina na Googleu tražio podatke o tome kad tijelo počinje ispuštati neugodne mirise te kako se može spriječiti raspadanje tijela".

"Googlao je i 10 načina kako uništiti mrtvo tijelo, ako je to potrebno", navela je tužiteljica.

Dalje je tražio informacije o tome što formaldehid radi tijelu, mogu li se baciti i gdje dijelovi tijela i koliko dugo opstaje DNK na tijelu.

Walshe je to sve tražio na Googleu u prvim danima ove godine. Tužiteljica navodi kako je među informacijama koje je pretraživao i ona - može li biti optužen za ubojstvo ako se ne pronađe tijelo.

Googlanje se nastavljalo. Walshe je, prema navodima tužiteljstva, pretraživao i može li se i koliko brzo raspasti tijelo u plastičnoj vreći u šumskom području te može li soda bikarbona spriječiti neugodan miris tijela.

U tijeku potraga za tijelom

U tijeku je potraga za nestalom, za koju njezin suprug tvrdi da je nije vidio od 1. siječnja. Walshe se već nalazi u pritvoru zbog optužbi da je ometao istragu i navodio policiju na krive tragove.

Pročitajte i ovo Ana i Brian Walshe RIJEČI KOJE LEDE KRV U ŽILAMA Policijski izvještaj skriva pozadinu odnosa Briana i nestale Ane Walshe: Bivši šef bostonske policije - "To baca novo svjetlo na ovaj slučaj"

Slučaj nestanka Ane Walshe zgrozio je ljude u Cohassetu, gradu savezne države Massachusetts, ostatku SAD-a, ali i izvan Amerike jer je Ana rođena u Srbiji. Njezino tijelo još nije pronađeno.

Pretragom kanti za smeće policija je u Peabodyju pronašla pilu, krvav ručnik i sredstva za čišćenje koje je Walshe navodno ranije kupio.

Pročitajte i ovo Ana i Brian Walshe Nestala Srpkinja FOTO Crveni rukopis na kutiji za šampanjac: Pronađena Anina posljednja poruka posvećena suprugu

Tužitelji sumnjaju kako je u trgovini Home Depot potrošio 450 dolara na sredstva za čišćenje. U podrumu koji je koristila obitelj Walsh pronađeni su nož i tragovi krvi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene