Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Motivi se istražuju

Majka monstrum ugušila svoja dva sina: Beživotna tijela dječaka pronašao očajni otac

Ilustracija
Ilustracija Foto: Profimedia
Majka monstrum koja je ubila svoja dva sina u dobi od dvije i pet godina na sudu se izjasnila da nije kriva. Tijela nesretnih dječaka našao je otac nakon što je nasilu ušao u njihov dom u Londonu.

Kara Alexander (45) na britanskom je sudu optužena za smrt dvojice svojih sinova, a suđenje za taj mučni čin upravo je počelo u Londonu. Izjasnila se da nije kriva, a motivi stravičnog događaja još se istražuju. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Stravični detalji "Čim joj priđe muška osoba, ona počne nekontrolirano plakati": Djevojčica koju je otac monstrum godinama zlostavljao ima samo 10 kilograma i u teškom je stanju

Braća Marley (5) i Elijah Thomas (2) posljednji su put viđeni živi 15. prosinca prošle godine poslijepodne. Otac je sljedeći dan došao na njihovu adresu u istočnom Londonu, a Kara mu je tada rekla da djeca spavaju na katu.

Probio se pored nje kako bi ušao u kuću te je na katu zatekao beživotna tijela dječaka. Hitna je brzo stigla, no mogli su samo konstatirati smrt, javlja Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ana i Brian Walshe tijela još nema Brian optužen za ubojstvo Beograđanke Ane: "Ubio ju je dok su djeca bila u kući. U vrećama pronađena torbica, dio ogrlice..."

Majka je pobjegla, ali je ubrzo pronađena u obližnjem vrtu te je uhićena. Prema dosadašnjim rezultatima obdukcije, dječaci su preminuli od nedostatka zraka te se pretpostavlja da su ili ugušeni ili utopljeni.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene