Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tijela još nema

Brian optužen za ubojstvo Beograđanke Ane: "Ubio ju je dok su djeca bila u kući. U vrećama pronađena torbica, dio ogrlice..."

Ana i Brian Walshe
Ana i Brian Walshe Foto: Platforma X
Iako Anino tijelo nije pronađeno, Briana se tereti da je ubio svoju suprugu te raskomadao njezino tijelo. Dokazi su prikupljeni u 10 vreća za smeće koje su navodno odložene u kontejner za smeće u stambenom kompleksu u kojem živi majka Briana Walshea.

Brian Walshe (48) optužen je za ubojstvo svoje supruge, Beograđanke Ane Walshe (39).

Podsjetimo, Ana je nestala 1. siječnja u predgrađu Bostona, ali je njezin nestanak prijavljen tek tri dana kasnije nakon što je Brian nazvao tvrtku u kojoj je bila zaposlena i kazao da je nema. U međuvremenu je pokrenuta velika potraga, ali ni Ana ni njezino tijelo do danas nisu pronađeni.

Pročitajte i ovo Ana i Brian Walshe SVE POČINJE 27. PROSINCA Šokantni detalji: Objavljen popis što je točno guglao Brian Walshe, optuženi za ubojstvo supruge Ane

Porota u Norfolku optužila je Briana za ubojstvo prvog stupnja, ometanje pravde, objavilo je okružno tužiteljstvo, prenosi New York Post

Ako bude osuđen, Walsheu prijeti i kazna doživotnog zatvora. Walshe je ranije na okružnom sudu tvrdio da nije kriv, a pred viši sud trebao bi biti izveden u idućih nekoliko tjedana.

Tužitelji su naveli da je Brian Anu ubio u njihovoj kući na Novu godinu, dok su trojica njihovih sinova bila u kući. Sumnjaju i da je njezino tijelo raskomadao. 

Te sumnje dodatno potkrepljuje činjenica da je policija pronašla više bioloških tragova koji pripadaju Ani u podrumu njegove kuće i oko nje.

Pročitajte i ovo Brian i Ana Walshe zločin u predgrađu Susjedi ubijene Ane otkrili nepoznate detalje: "Brian je bio jeziv lik, kad sam vidjela da izlazi nasmijan..."

Dokazi su prikupljeni u deset vreća za smeće koje su navodno odložene u kontejner za smeće u stambenom kompleksu u kojem živi majka Briana Walshea. Neki od tih dokaza uključuju dio ogrlice koju je Ana nosila, torbicu, karticu cijepljenja protiv COVID-a s njezinim imenom i druge predmete koji sadrže i Brianov i Anin DNK.

Također, policija je u njegovu računalu pronašla i jezivu pretragu na internetskoj tražilici kako se riješiti tijela.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene