Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Majka i sin preživjeli pad zrakoplova u džunglu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka i njezin petogodišnji sin preživjeli su pad zrakoplova u gvajanski dio amazonske džungle, a spasioci su ih pronašli idućeg dana.

U malom zrakoplovu dvomotorcu poginule su tri osobe, među kojima i drugo dijete žene koja je preživjela. 

Pročitajte i ovo Tvrđava Monvidal Uhićen je Pronađen muškarac koji je u Puli gurnuo ženu s tvrđave: Pala s visine od pet metara Spašavanje Jezerski vrh - 4 Kobno planinarenje Detalji stravične nesreće u Albaniji: Poginula hrvatska znanstvenica, 10 sati trajala je akcija spašavanja preostalih planinara

Ona i petogodišnji dječak su nakon pada zrakoplova u srijedu napustili mjesto nesreće. Noć su proveli u džungli, a idućeg dana su ih pronašli spasioci.

Glasnogovornik čarter kompanije Air Services Limited, vlasnika zrakoplova koji se srušio, izjavio je da je riječ o čudu.

Radio veza sa zrakoplovom s deset sjedaćih mjesta izgubljena je za lošeg vremena, 20-ak minuta prije slijetanja na poljski aerodrom u džungli, izjavio je glasnogovornik civilnih zračnih vlasti, dodavši kako su u nesreći, uz dijete, stradali 50-godišnji pilot i neidentificirani četvrti putnik.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene