Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mafijaš težak 210 kg, zbog pretilosti prebačen u kućni pritvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijan Salvatore Ferranti (36), optužen za pripadnost sicilijanskoj mafiji, težak 210 kilograma, zbog pretilosti je oslobođen iz zatvora u Palermu, s obzirom da je sud procijenio kako nijedan talijanski zatvor nije u mogućnosti osigurati mu dostojanstveno izdržavanje kazne te mu je dosuđen kućni pritvor.

Sud u Palermu prihvatio je Ferrantijevu žalbu koji je od kolovoza 2007. promijenio četiri talijanske zatvorske ustanove. Sud je zaključio kako talijanski zatvori ne raspolažu odgovarajućom ćelijom za Ferrantija i njemu sličnim zatvorenicima, u kojima bi im bilo zajamčeno dostojanstveno izdržavanje kazne.

Pročitajte i ovo Alarm zbog debljine - 3 epidemija debljine Prijeti nam cunami dijabetesa tipa 2, rakova i raznih vrsta kardiovaskularnih bolesti Sanja Musić Milanović Za Dnevnik Nove TV Sanja Musić Milanović o problemu s kojim se mnogi bore: "Situacija kod djece je alarmantna"

Tijekom boravka u četirima talijanskim kaznionicama 210 kg teškom Ferrantiju tijekom cijelog dana i noći bila je potrebna pomoć zatvorskih čuvara kako bi uspio obaviti svakodnevne temeljne higijenske i ostale potrebe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene