Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Lyonu

Objavljena snimka: Muškarac se autom s autoceste zaletio na pistu, otkazani letovi do daljnjeg

Muškarac se autom s autoceste zaletio na pistu (Foto: AFP)
Muškarac se autom s autoceste zaletio na pistu (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija Muškarac se autom s autoceste zaletio na pistu (Foto: AFP) Muškarac se autom s autoceste zaletio na pistu (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Muškarac se autom s autoceste zaletio na pistu (Foto: AFP) Galerija 1/2 >>
Dramatični trenuci odvijali su se naočigled putnika u francuskoj zračnoj luci u Lyon-Saint-Exupéry. U potjeri za muškarcem koji se automobilom zaletio na pistu sudjelovalo je 20 policijskih vozila.

Zračna luka Lyon-Saint-Exupéry objavila je snimku potjere za muškarcem koji se automobilom zaletio na pistu s autoceste A43 iz Brona prema lyonskoj zračnoj luci. Muškarac je velikom brzinom prešao preko barijera uz autocestu, a potom se zaletio na pistu na terminalu 1.

Pročitajte i ovo Let iznad Osijeka i okolnih naselja oglasila se kontrola zračne plovidbe Avion satima letio nisko nad jednim dijelom Hrvatske: "To je ljudima moglo biti čudno" Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu

U potjeru je bilo uključeno 20-ak policijskih vozila i naposljetku su uspjeli uloviti i uhvatiti muškarca. Radio Luxembourg javio je da su tijekom potjere ispaljeni hici.

Nekoliko je letova koji su trebali sletjeti preusmjereno u obližnje zračne luke, a oni koji su trebali uzletjeti odgođeni su do daljnjega, javlja Euronews.

Putnicima je rečeno da je na pisti bilo neidentificirano vozilo te da ga je okružila policija. Također im je rečeno da će biti iskrcani zbog sigurnosnih razloga.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene