Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na području slunja

Policija objavila dramatičnu snimku potjere i hvatanja dvoje krijumčara ljudima

Potjera za krijumčarima (Screenshot: Kanal MUP-a RH i policije/Youtube)
Potjera za krijumčarima (Screenshot: Kanal MUP-a RH i policije/Youtube)
Na području Slunja uhvaćeno je dvoje krijumčara ljudima koji su htjeli na nezakonit način željeli omogućiti izlazak sedmero stranih državljana iz Hrvatske na prostor druge države.

Karlovačka policajca uhitila je u nedjelju na području Slunja dvojicu Sirijaca koje sumnjiči da su, u zamjenu za novac, namjeravali izvan Hrvatske prevesti sedmoro stranaca.

Pročitajte i ovo Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život Maltretiranje djevojke u Splitu Zbog videosnimke nasilja Tri maloljetnice i maloljetnik koji su zlostavljali djevojku i sve snimali pušteni na slobodu

Muškarca u dobi od 47 godina sumnjiči se da je iz koristoljublja, za unaprijed dogovoreni novčani iznos, u automobilu prevozio sedam stranih državljana kako bi im nezakonito omogućio izlazak iz Hrvatske dalje na prostor Europske unije u čemu mu je pomagao 35-godišnjak, objavila je karlovačka policija na svojim internetskim stranicama.

Obojica osumnjičenika u ponedjeljak su predani pritvorskom nadzorniku te su kazneno prijavljeni zbog protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma.

Policija je objavila dramatičnu snimku potjere za krijumčarima ljudi, koju možete pogledati u niže priloženom videu. (B.V./Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene