Obavijesti Video Pretražite Navigacija

London: Otkazani letovi i brojna kašnjenja zbog magle

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Desecima tisuća putnika u Velikoj Britaniji propali su planovi putovanja kada je otkazano stotinjak letova i zbog kašnjenja desetaka letova koje je izazvala gusta magla koja je obavila London.

Oko 88 letova je otkazano u zračnoj luci Heathrow, prema izvorima zračne luke. Radilo se uglavnom o letovima unutar velike Britanije ili kratkim letovima u Europu u vrijeme kada je 3,5 milijuna putnika trebalo otputovati iz Velike Britanije na novogodišnje praznike.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna London: Zbog snijega na Heathrowu otkazano 50 letova Slika nije dostupna Treći dan kaosa na novom terminalu Heathrowa

Na Gatwicku, drugoj najvećoj britanskoj zračnoj luci, otkazano je 15 letova, od kojih 10 British Airwaysa i 5 Easy Jeta.

Prema podacima jedne glasnogovornice Heathrowa, očekuje se poboljšanje vremena sljedećih dana. U maloj zračnoj luci City svi su letovi otkazani.

Jučer je 181.000 putnika trebalo koristiti zračnu luku Heathrow, nakon 214.000 u subotu, dana najgušćeg prometa u godini i 118.000 koliko se očekuje danas.

Tisuće putnika čiji su putni planovi poremećeni, ne očekuje bitno bolja situacija u siječnju kada su na Heathrowu i Gatwicku, kao i škotskom Glasgowu najavljeni štrajkovi osoblja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene