Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Državni centar 112 izvijestio je jutros kako su lokalizirani požari kod Čitluka i Mratova, na drniškom području.


Požar na otvorenom prostoru kod mjesta Čitluk na minski sumnjivom području dojavljen je oko 13 sati, a lokaliziran je oko 19,30 sati. Požarom je zahvaćeno 25 hektara trave i niskog raslinja. U gašenju požara sudjelovali su pripadnici javne vatrogasne postrojbe (JVP) Drniš te dobrovoljnih vatrogasnih društava (DVD) Drniš i Promina uz potporu dva kanadera.

Vezani članci Prometna nesreća, ilustracija - 3 Crno jutro kod Požege: U direktnom sudaru automobila i kombija poginuo je 72-godišnjak Odšteta za uništene usjeve i kuće u Požeštini - 9 Razmjeri štete u Požeštini: Prinos po hektaru ječma inače je do osam tona, a na jednom polju požnjeli 20 kilograma

Požar na otvorenom prostoru kod mjesta Mratovo, kod Oklaja, na minski sumnjivom području lokaliziran je sinoć oko 20,30 sati. Požarom je zahvaćeno 6 hektara trave, niskog raslinja i smreke. U gašenju požara sudjelovali su pripadnici JVP Drniš i DVD Drniš. Kasno sinoć oko 23,35 sati ugašen je manji požar u Požeško-slavonskoj županiji između mjesta Čaglin i Sapna. Požar je dojavljen oko 22,30 sati u Županijski centar 112, a gasili su ga pripadnici DVD Čaglin. Izgorjelo je oko 9 hektara trave i niskog raslinja. (Hina)