Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz Centra 112

Lokalizirani požari na minski sumnjivom području

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državni centar 112 izvijestio je jutros kako su lokalizirani požari kod Čitluka i Mratova, na drniškom području.

Požar na otvorenom prostoru kod mjesta Čitluk na minski sumnjivom području dojavljen je oko 13 sati, a lokaliziran je oko 19,30 sati. Požarom je zahvaćeno 25 hektara trave i niskog raslinja. U gašenju požara sudjelovali su pripadnici javne vatrogasne postrojbe (JVP) Drniš te dobrovoljnih vatrogasnih društava (DVD) Drniš i Promina uz potporu dva kanadera.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bizarna krađa Ukrali mine iz minskog polja Slika nije dostupna Okolica Zadra Tijekom razminiravanja smrtno stradao pirotehničar

Požar na otvorenom prostoru kod mjesta Mratovo, kod Oklaja, na minski sumnjivom području lokaliziran je sinoć oko 20,30 sati. Požarom je zahvaćeno 6 hektara trave, niskog raslinja i smreke. U gašenju požara sudjelovali su pripadnici JVP Drniš i DVD Drniš. Kasno sinoć oko 23,35 sati ugašen je manji požar u Požeško-slavonskoj županiji između mjesta Čaglin i Sapna. Požar je dojavljen oko 22,30 sati u Županijski centar 112, a gasili su ga pripadnici DVD Čaglin. Izgorjelo je oko 9 hektara trave i niskog raslinja. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene