Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britanac Alan Stocks fotografirao je lice Isusa koje se pred Uskrs pojavilo na kamenom zidu crkve Greenock Westnurn u gradu Inverclyde.


Alan je obrise Isusovog lica primijetio dok se odmarao ispred brijačnice u kojoj radi. Kaže da je ondje gotovo svaki dan, ali još nikada nije vidio ovakvu sličnost s Isusom na zidu crkve. Slika čak ima i bradu poput Isusa i krunu od trnja načinjenu od korova koji raste u kamenju, piše The Sun.

Vezani članci Mate Uzinić Nadbiskup Uzinić zamolio oproštenje od homoseksualnih osoba: "Žao mi je što ima onih koji misle da služe Kristu i Crkvi diskriminacijom, agresijom i nasiljem" Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Bivša je zbog njega završila na liječenju, nedavno je oženio slavnu manekenku, a sad tvrdi da mu je uzor Isus Krist

'Primijetio sam lice na zidu, a kada sam to vidio bilo je nevjerojatno. Definitivno izgleda kao Isus. Bio sam vani, odmarao sam se, a lice na kamenu je uhvatilo moj pogled. Nikada ga prije nisam primijetio. Većinom uvijek dolazim na odmor na ovo mjesto. Ali uistinu je neobično da se nalazi na zidu crkve pogotovo sada kada se bliži Uskrs', rekao je sinoć očarani Alan.

Alan je lice pokazao svojoj supruzi Sharon, koja je također bila zadivljena sličnosti s Isusom te je zid fotografirala kako bi ga pokazala prijateljima. 'Svi kojima sam pokazao sliku zadivljeni su licem. Veliki je misterij kako to da pojavilo na zidu upravo sada prije velikog blagdana', kaže Alan.