Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obuzeo je bijes

VODIO LJUBAV S DVIJE DJEVOJKE Bivša cura zapalila auto u kojem su bili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad je vidjela dečka kako s dvije djevojke u automobilu vodi ljubav, ljubomorna Srpkinja zapalila je vozilo.

Ljuta 39-godišnjakinja, S.L. zapalila je mercedes bivšeg dečka Z.M. (45) koji je u tom trenutku u vozilu bio sa dvije djevojke, piše Blic.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo" Tomislav Žigmanov Tri put više nego 2020. Na izbore za Sabor izašao rekordan broj birača i u Srbiji

Prekid ga je skupo koštao - mercedes mu je u potpunosti progutao plamen na lokalnom putu u blizini Aranđelovca u Srbiji, a on je zadobio lakše opekotine na rukama. Dvije djevojke koje su bile s njim u vozilu nisu ozlijeđene. Da se dogodio ovaj incident Blicu je potvrdila policija.

39-godišnjakinja tvrdi da je zapalila automobil u kojem je bio mladić s djevojkama nakon što ju je fizički napao i opsovao joj mrtvog sina. Zoran to negira i tvrdi da se sve dogodilo dok je on u automobilu općio s dvije djevojke, a njegova je bivša bila ljuta što se više ne viđa s njom.

VIDEO Ljubomorna djevojka u napadu bijesa umalo ubila bivšeg i njegovu novu curu

'Te dvije djevojke su mi slale poruke i zvale tijekom noći tvrdeći da je on pijan i da ne može voziti. Imam snimljene poruke i razgovore na mobitelu kao dokaze. Noć prije toga bio je sa mnom. One su mi rekle gdje da dođem i navukle su me. Kada sam došla tamo, njemu su bile skinute hlače. Navukao ih je i izašao iz auta. Odmah je počeo psovati na mene i udarati me. On je svojim autom udario moj, ali mi je sve dozlogrdilo kada mi je opsovao mrtvog sina i tada sam zapalila automobil', ispričala je ostavljena djevojka.

Muškarac tvrdi drugačije, navodeći da mu je bivša prije mjesec dana razbila vjetrobransko staklo te da nije istina da je on ikada digao ruku na nju.

'Zvala me tijekom noći, ali se nisam javljao. Ne znam kako me pronašla. Odmah je svojim autom udarila moj. Bacila je nešto čime je zapalila mercedes. Izašao sam i ja, ali je ona već otišla. Dobio sam opekotine na rukama. Odmah smo zvali policiju. To je učinila zato što više nisam htio biti s njom', tvrdi 45-godišnjak.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene