Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umjesto kosti titanijum

Zbog napada ostao bez pola lubanje, sad ima titanijsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić koji je ostao bez pola lubanje nakon što su ga brutalno pretukla dva pljačkaša, dobio je novu, načinjenu od titanijuma.

Steve Gater, 26-godišnji Britanac dobio je metalnu pločicu, zamjenu za čelo koje je izgubio u brutalnom napadu. ‘Ovo je veliki korak naprijed. Zbog metalne pločice Steve će se osjećati mnogo bolje nakon veoma loše godine’, rekle je njegova majka Nina Gater. Ovaj vozač viličara pretrpio je oštećenje mozga i izobličenje lubanje nakon što su ga napala dva tinejdžera prije godinu dana, piše Daily Mail. Operacija kojom je dobio čelo, trajala je sedam sati u bolnici Queen u Romfordu.

Pročitajte i ovo Nestala podmornica u Atlantiku, ilustracija - 5 Sve zbog novca Uznemirujuća nova teorija o tome zašto je Titan implodirao: Kako bi uštedio, izvršni direktor napravio loš potez i još se s time šalio Istraga uzroka tragedije podmornice - 4 Poput horor-filma "Zamislite taj užas, strah i agoniju!" Putnici Titana znali su svoju sudbinu minutu prije nego što je plovilo puknulo poput balona: Stručnjak opisao stravične trenutke

Sud odbacio optužbe

‘Lijepo ga je vidjeti s čelom. Sada je sve samo stvar izgradnje samopouzdanja i učinit ćemo sve da se osjeća sigurno. Njegov mozak do sada je štitila samo koža’, rekla je Nina. Stravičan napad dogodio se kada je išao s posla kući 15. siječnja. Napala su ga dva pljačkaša, 18-godišnjak i 17-godišnjak. U komi je bio dva tjedna, a liječnici su bili primorani odstraniti mu dio mozga i dio lubanje. Sada pati od čestih napadaja, otežano govori, a često gubi sjećanje. ‘On je sada drugačija osoba. Prije je bio neovisan, a sada ne može hodati niti voziti’, ispričala je njegova majka. Policija je optužila dva tinejdžera za napad, ali sud je slučaj odbacio jer, kako su rekli, nije bilo dovoljno dokaza.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene