Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uništeno spremište oružja?

Libanon: Niz eksplozija na jugu zemlje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Niz eksplozija uništilo je jednu zgradu koja je služila kao spremište oružja na jugu Libanona, regiji koju smatraju uporištem šijitskog Hezbolaha.

Državna informativna agencija ANI, koja je početno navela da je trokatnica služila kao spremište oružja, kasnije je povukla informaciju i navela da se u tom sektoru čuo niz eksplozija.

Pročitajte i ovo Izraelski napad na libanonsko selo Kfar Kila Odmazda zbog gubitaka Neuspješan uzvrat? Na vojnu bazu u Izraelu lansirali dronove, no nije prijavljena šteta ni stradanje žrtava Projekili ispaljeni na Izrael Napeta situacija Sukob na Bliskom istoku ne jenjava: Hezbolah ispalio rekordan broj projektila na Izrael, objavljeno i zašto

Eksplozije su odjekivale mjestom Eš Šabije, 15 km istočno od lučkog grada Tira u području gdje je zabranjeno nošenje oružja, osim libanonskoj vojsci i snagama UN-a.

Jedan vojni glasnogovornik je potvrdio da su se u zgradi čule tri eksplozije. Snage UN-a za sada nemaju informacija o incidentu. Vojska je blokirala to područje.

Hezbolah je u priopćenju naveo da nema žrtava incidenta kojeg naziva požarom i dodaje da je pokrenuta istraga o određivanju okolnosti požara. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene