Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Što učiniti s tim?"

Kupca užasnulo otkriće u vrećici s bananama: "Nisam bio spreman za ovu razinu horora danas"

Banane - 4
Banane - 4 Foto: DNEVNIK.hr
Jedan se kupac užasnuo kad je u svojoj vrećici Tesco banana pronašao golemog pauka lovca. Craig Harrison iz Windsora, Berkshire navodi da ga je šokirao prizor koji je bio pred njim.

35-godišnji Craig Harrison već je ogulio i pojeo jednu od banana kad je među ostalima u vrećici primijetio ženku pauka i vrećicu s jajima u kojoj bi moglo biti, kako je napisao, dvjestotinjak "beba".

Pauk kojega je pronašao jedan je od većih na svijetu, zabilježeni su primjerci koji su imali raspon nogu i do tridesetak centimetara. Harrison navodi da je ostao u šoku zatečen prizorom u vrećici s voćem.

Još više ga je zabrinula "vrećica s jajima" koja, kako navodi, može u sebi sadržavati i do dvjestotinjak "beba" pauka.

Pročitajte i ovo Pauci iz Australije Ugrožena vrsta Pronašli rijetku vrstu velikog pauka: Jedinstveni su u svijetu, a zbog ovoga im prijeti izumiranje

"Kupio sam banane. Tu je i pauk, sa svojom jajnom vrećicom. Sadrži do 200 beba, navodi Google. Nisam bio spreman za ovu razinu horora vezanih uz banane danas... Što sada učiniti s tim?", napisao je na društvenoj mreži.

Od supermarketa Tesco zatražio je odštetu. Tvrdi kako je uvijek bio uvjeren da se ne boji pauka, ali ovaj susret promijenio je njegov stav.

Pauka je stavio u plastičnu posudu kako bi ga mogao poslati Tescovoj službi za kontrolu štetočina koja je potvrdila da je pauk stigao od dobavljača banana iz Dominikanske Republike, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Pauk s Kajzerice - 2 Pušten u prirodu FOTO Pogledajte tko joj se uvukao u stan: Kad ga je ugledala, krv joj se sledila u žilama

Londonsko zoološko društvo potvrdilo je da se radi o pauku lovcu. Navode da njihov ugriz, iako otrovan - nije smrtonosan, no kod žrtve može izazvati povraćanje, glavobolju i lupanje srca.

"Imamo stroga pravila o paucima u našem voću kako bi ih se uklonilo, no u rijetkim prilikama se uspiju prošuljati", priopćeno je iz Tesca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene