Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sukobi se nastavljaju

Kriza u Gazi: Raste broj mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje 25 ljudi je poginulo u ponedjeljak Pojasu Gaze u nastavku zračnih udara izraelskih snaga koje kažu da je njihova svrha zaustaviti raketne napade na Izrael, javio je u ponedjeljak BBC.

Od srijede su poginula 94 Palestinca i tri Izraelca u novoj eskalaciji nasilja. Među njima je devetoro članova jedne obitelji u Gazi koja je očito u nedjelju ubijena pogreškom.

Izraelske snage su priopćile da su gađale oko 80 lokacija samo tijekom noći na ponedjeljak, među kojima zgrade militanata, skladišta oružja i policijske postaje. Od srijede su ukupno gađali 1350 lokacija.

Pročitajte i ovo Izrael bombardirao Rafu - 2 Na najvišem sudu UN-a Velesilu teško optužili i traže hitne mjere: "Time su omogućili genocid..." Izraelsko bombardiranje pojasa Gaze Traži se evakuacija Agonija u Gazi ne prestaje: Izrael opkolio još dvije bolnice i blokira ih teškom paljbom

>> Izraelsko-palestinski sukob ne jenjava, poginulo devetero djece

Militanti su u ponedjeljak iz Gaze ispalili 32 rakete na Izrael, a jedna od njih je pogodila školu u izraelskom gradu Ashkelonu, ali nije bilo žrtava. Od početka sukoba palestinski militanti ispalili su 877 raketa prema Izraelu, od kojih je izraelskim proturaketnim sustavom oboreno njih 307. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene