Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Krave na smrt izgazile ženu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stado krava u blizini britanskog Bungaya jučer je pregazilo 45-godišnju ženu dok je, samo nekoliko metara od seoskog restorana, šetala s psima. Policija nije željela otkriti identitet nesretne žene, a liječnici kažu da je preminula prije nego su stigli na mjesto nesreće.

Pretpostavlja se da su krave srušile ženu na pod i izgazile je do smrti. Jedan se pas uspio osloboditi s uzice i alarmirati goste u obližnjem restoranu. U pomoć nesretnoj ženi odmah je priskočio šokirani farmer John Sanderson, ali ona je već bila mrtva. 

Pročitajte i ovo Engleska policija, ilustracija Uspostavljen kordon Drama u Engleskoj, u tijeku velika evakuacija: "Napustite područje i na vraćajte se" Poziv: krave - 1 Poziv Domagoja Mikića Lutaju same selima i uništavaju pašnjake, mještani Obrovca očajni: "Osjećamo se kao taoci"

Vlasti su odmah pokrenule istragu o tragediji, no još uvijek nikome nije jasno kako je do toga došlo, jer su krave do sada bile miroljubive. Farma na kojoj žive popularno je mjesto za šetnju, a u blizini je i restoran. 

'Svi suosjećamo s obitelji. To je tragedija. Za mene je to bio šok', rekao je Sanderson. 

U vrijeme napada jedna od svjedokinja, Lili Gooch, ručala je u restoranu, a najvjerojatnije je posljednja koja je nesretnu ženu vidjela živu. 

'Vidjela sam je kako izlazi iz automobila s dva psa. Vidjela sam i krave, nisu ništa radile, ali izgledale su ozbiljno. Ušla sam u restoran i dok sam jela utrčao je jedan od dva psa koji su bili s njom, tresao se i bio je sav krvav. Svi smo znali da se dogodilo nešto strašno', ispričala je Lili. 

'Čuli smo buku, krave su mukale, a nakon nekoliko minuta utrčao je pas', ispričao je jedan gost restorana. 

'Još uvijek traje istraga, ali mislimo da je žena umrla od posljedica ozlijeda koje su joj nanijele krave, no postoji i mogućnost da je preminula od zastoja srca tijekom incidenta', rekao je glasnogovornik ambulante. 

'Životinje su nepredvidive i mogu se ponašati na način na koji ne očekujemo', rekla je glasnogovornica Društva za prevenciju nesreća. 

Nagađa se da su krave napale ženu jer su ih razdražili psi.

'Ovo su rijetki incidenti, ali se događaju. Stoka može postati agresivna, osobito ako štiti mlade ili misli da je ugrožena', rekao je Brian Finnerty, glasnogovornik Udruge farmera. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene