Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Paparazzo talijanskog premijera tvrdi

Kompromitirajućih fotografija Berlusconija ima još!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski fotograf koji je snimio premijera Silvia Berlusconija u vili Certosa u kompromitirajućim situacijama s golišavim mladim djevojkama najavio je objavljivanje novih sličnih fotografija.

Fotografije Antonella Zappada na kojima se vidi razuzdana zabava Silvija Berlusconia obišle su svijet, a fotograf sada najavljuje da sličnih fotografija ima još te da će ih objaviti. Na jednoj još neobjavljenoj fotografiji koju posjeduje vidi se Berlusconi na 'lažnom vjenčanju' s jednom mladom djevojkom dok druge to gledaju, stoji u izvještaju Timesa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Zemlja treba spokoj' Hoće li presuda Berlusconiju uzdrmati talijansku vladu? Slika nije dostupna 'Tužan i iznenađen' Ljevica u vodstvu: Berlusconija iznenadili rezultati izbora

>> 'Skandalozno je slikanje i narušavanje privatnosti!'

>> 'Na slikama s Berlusconijem sam ja, ali one nisu autentične'

>> Procurile razuzdane slike Berlusconija?

'Fotografija ima još. Još ništa nije završilo za mene i gospodina Berlusconija', rekao je Zappadu za Times te dodao kako je talijanskog premijera počeo snimati 2007. godine u villi Certosa nadajući se da će doći do fotografija Berlsuconija sa suprugom Veronicom Lario. Tijekom vremena koje je proveo snimajući Berlusconijev posjed za odmor, primijetio je nešto što mnogi već godinama nagađaju. 'Ako govorimo u postocima, rekao bih da su oko 90 posto posjetitelja njegove vile žene, i to mlade zgodne djevojke', ispričao je Zappadu.

Berlusconijev glasnogovornik Marco Ventura, rekao je da ukoliko i postoji slika s 'vjenčanja' da je ona montirana te optužio fotografa za narušavanje premijerove privatnosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene