Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo za one jakog želuca

Kirurzi putem Twittera uživo prenosili operaciju srca!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liječnici bolnice Memorial Hermann u američkom gradu Houstonu, uživo su putem Twittera prenosili operaciju srca na pacijentu.

Bolnica je na svojem Twitter profilu objavila videa te fotografije s rutinske operacije ugradnje bypassa na srce prekjučer tijekom jutarnjih sati.

Pročitajte i ovo Operacija, ilustracija - 4 Veliki uspjeh riječkog KBC-a Prvi put u Hrvatskoj djetetu ugrađen potkožni defibrilator: "Trudili su se da spase moje dijete" Slika nije dostupna Osam poginulih Proširuje se istraga nakon smrtonosnog stampeda: Netko je publici ubrizgavao drogu?

>> Spasili mu prst spojivši ga s trbuhom!

Fotografije i snimke napravio je dr. Michael Marcis, koji je vodio operaciju nad 57-godišnjem pacijentu. Snimke je napravio noseći malenu kameru na glavi. Prvi 'tweet' nosio je upozorenje: 'Pozor: Sljedeći sadržaj je uznemirujuć', a samo oni korisnici najjačeg želuca nisu osjećali nelagodu gledajući priložena videa.

Videa objavljena na YouTubeu, koja su putem linka postavljena na Twitter profil bolnice, prikazuju otvaranje prsnog koša pacijenta, ugradnju prijemosnice te šivanje. Kronologiju poruka na Twitteru bolnice u Houstonu možete pogledati OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene