Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzgajaju novi vršak

Spasili mu prst spojivši ga s trbuhom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liječnici u Kini spasili su djelomično odsječen vrh srednjeg prsta na ruci. Spojili su ga s tkivom na trbuhu, kako bi uzgojili novi vršak prsta.

Radnik iz tvornice namještaja Wang Youngjun, električnom je pilom odsjekao vrh srednjeg prsta svoje lijeve ruke u nesretnom slučaju. Brzo je prebačen u bolnicu, a liječnici su morali brzo donijeti odluku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ženi spašen prst VELIKI PODUHVAT Ono što nije uspjelo policajcima pošlo je za njuškom njihovom psu Slika nije dostupna U pritvoru su Crikvenica: Opljačkali zlatara i odgrizli mu dio prsta

'Morali smo brzo reagirati, jer je u protivnom mogao ostati bez čitavog prsta. Odlučili smo uzgojiti novi vršak prsta na njegovom trbuhu', pojasnio je dr. Huang Xuenong, a prenosi orange.co.uk.

20-godišnji Wang u bolnicu je došao s odsječenim vrškom prsta, ali na taj način da mu je ostala viriti samo kost. Liječnici su stoga odlučili spojiti njegov srednji prst za trbušno tkivo, nadajući se da će na tom mjestu izrasti nova koža i mišići.

Dr. Huang je istaknuo kako je operacija u potpunosti uspjela te je dodao kako će imati potpuno novi vrh prsta. Od trbuha će ga odvojiti kroz nekih 30-ak dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene