Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužila bolnicu

Kirurg ženi nakon carskog reza greškom zašio uretru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kirurg je ženi u Švedskoj nakon poroda carskim rezom, greškom zašio, osim rane od carskog reza i uretru.

'Osjećala sam se grozno nakon poroda i nekoliko sam puta ponovila to dok sam bila na odjelu za rodilje', napisala je oštećena žena u prijavi švedskom nacionalnom odboru za zdravstvo i dobrobit, prenosi The Local.

Pročitajte i ovo Ilustracija Velika prijetnja "Ako Ukrajina padne, ovo je sljedeća meta": Bivši general otkrio Putinov sljedeći cilj Ilustracija Čeka se ratifikacija Švedska korak bliže NATO-u: Poznato kada će ključna zemlja glasati o pristupanju

>> Nerođena beba kroz rez liječnika uhvatila za prst

Prilikom poroda djeteta, majci je pukla i rodnica pa je kirurg imao punih dva sata pune ruke posla. 'Bila sam budna i čula sam kako kirurg šiva, sve dok nije bio siguran da je sve napravio kako treba', napisala je u prijavi žena.

Nakon operacije uhvatila ju je velika bol u leđima, a medicinske sestre su joj samo odgovorile kako je to povezano s dojenjem, no ona nije prihvatila to objašnjenje.

Jedino što su napravili da joj olakšaju bol bile su boce tople vode kao obloge, no kući je otpuštena s povišenom temperaturom. Dva dana kasnije završila je ponovo u istoj bolnici, s neizdrživom boli.

Tamo su joj dali penicilin, iako je iz njezine rodnice izlazilo puno bistre tekućine, što je krajnje neuobičajeno. Tada je potražila mišljenje drugog liječnika, koji je posumnjao na oštećenje uretre te da je tekućina u pitanju urin.

Novi liječnik joj je rekao kako je mora ponovo 'otvoriti' kako bi se utvrdila magnituda štete i uzrok, na što je žena, koja je ionako bila u boli, pristala. nakon nove operacije, kirurg joj je objasnio kako joj je tijekom prve operacije greškom zašivena bila i uretra, što je uzrokovalo curenje urina u tijelo.

Kirurg joj je uklonio mrtvo tkivo oštećene uretre i popravio oštećenja, a žena je odlučila prijaviti incident s poroda nadležnim vlastima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene