Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zamotane u vreće

U rijeci, u plastičnim vrećama, pronađena 21 mrtva beba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U rijeci u istočnoj Kini pronađena je 21 mrtva beba.

Bebe su pronađene u plastičnim vrećama koje su plutale blizu obale, a vlasti sumnjaju da su tamo završile iz lokalnih bolnica.

Pročitajte i ovo Ilustracija tri tjedna kasnije Slučaj bebe s teškim ozljedama: Iz bolnice stigla dobra vijest, policija još uvijek tapka u mraku Ilustracija strašna tragedija Majka uspavanu bebu stavila u pećnicu umjesto u krevetić: Dijete je umrlo, njezino je objašnjenje šokantno

Inicijalna istraga je pokazala da je osam od 21 bebe imalo identifikacijsku oznaku na stopalima, a oznake su od bolnice Jining Medical College u provinciji Shandong, prenosi AP. Ostalih 13 nije identificirano. Tri od osam beba primljeno je u bolnicu u kritičnom stanju, stoji u policijskom izvješću. Nije pisalo kada su bile zaprimljene.

Među bebama koje su stare po nekoliko mjeseci je bilo i novorođenčadi, a neke su nosile zelene identifikacijske kartice s imenima njihovih majki, datumom rođenja, mjerama visine i težine. Iz bolnice se nisu oglasili, a u policiji ne žele davati više informacija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene