Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U rijeci u istočnoj Kini pronađena je 21 mrtva beba.


Bebe su pronađene u plastičnim vrećama koje su plutale blizu obale, a vlasti sumnjaju da su tamo završile iz lokalnih bolnica.

Vezani članci Napuštena zgrada, ilustracija Nestao prošlog ljeta: U potkrovlju napuštene gimnazije u Pakracu pronađeno tijelo muškarca Ivka Kaurinović, ravnateljica Centra za socijalnu skrb u Osijeku 02 Ravnateljica osječkog Centra za socijalnu skrb: "Majka je svojim ponašanjem direktno ugrozila život i zdravlje djeteta"

Inicijalna istraga je pokazala da je osam od 21 bebe imalo identifikacijsku oznaku na stopalima, a oznake su od bolnice Jining Medical College u provinciji Shandong, prenosi AP. Ostalih 13 nije identificirano. Tri od osam beba primljeno je u bolnicu u kritičnom stanju, stoji u policijskom izvješću. Nije pisalo kada su bile zaprimljene.

Među bebama koje su stare po nekoliko mjeseci je bilo i novorođenčadi, a neke su nosile zelene identifikacijske kartice s imenima njihovih majki, datumom rođenja, mjerama visine i težine. Iz bolnice se nisu oglasili, a u policiji ne žele davati više informacija.