Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićena služba za održavanje

STRAVA U LIFTU Isključili struju i 30 dana kasnije pronašli mrtvu ženu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnici službe za održavanje uhićeni su jer nisu provjerili ima li koga u liftu prije nego su isključili struju u stambenoj zgradi.

Vlasti pokrajine Shaanxi na sjeverozapadu Kine objevile su kako je u gradu Xi’anu u liftu jedne stambene zgrade pronađena mrtva 43-godišnjakinja, renosi Guardian.

Pročitajte i ovo Struja, ilustracija - 2 nakon olujnog nevremena Bez struje još uvijek oko 300 kućanstava u Slavoniji: Najviše je pogođenih u Kutini, Pakracu i Slavonskom Brodu Kiše donijele poplave i jeftiniju struju - 6 Proradile hidroelektrane Kako je Hrvatska zbog jedne stvari koja je mnogima donijela nevolje od velikog uvoznika postala - izvoznik struje

Uhićeni su dvojica djelatnika službe za održavanje koji nisu provjerili ima li koga u liftu prije nego su isključili struju. Nesretna žena pronađena je mrtva nakon punih 30 dana. Njezin nestanak nitko nije prijavio jer je živjela sama.

Radnici su pozvani da dođu provjeriti zašto je lift stao, no nisu provjerili ima li koga u njemu. Isključili su struju, a kada su nakon 30 dana došli popraviti kvar imali su što i vidjeti. Policija je utvrdila kako je smrt uzrokovana nemarom radnika službe za održavanje i dvojica radnika optužena su za ubojstvo iz nehaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene