Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Djelatnici službe za održavanje uhićeni su jer nisu provjerili ima li koga u liftu prije nego su isključili struju u stambenoj zgradi.


Vlasti pokrajine Shaanxi na sjeverozapadu Kine objevile su kako je u gradu Xi’anu u liftu jedne stambene zgrade pronađena mrtva 43-godišnjakinja, renosi Guardian.

Vezani članci Mađarska nabavila kinesko cjepivo 01 Prvi u EU-u koriste rusko cjepivo, a sada i kinesko: Stiglo prvih 550 tisuća doza Tko se sve cijepio preko reda? - 1 Slanu vodu i mineralnu prodavali pod cjepivo, ne zna se gdje je završio dio lažnih doza

Uhićeni su dvojica djelatnika službe za održavanje koji nisu provjerili ima li koga u liftu prije nego su isključili struju. Nesretna žena pronađena je mrtva nakon punih 30 dana. Njezin nestanak nitko nije prijavio jer je živjela sama.

Radnici su pozvani da dođu provjeriti zašto je lift stao, no nisu provjerili ima li koga u njemu. Isključili su struju, a kada su nakon 30 dana došli popraviti kvar imali su što i vidjeti. Policija je utvrdila kako je smrt uzrokovana nemarom radnika službe za održavanje i dvojica radnika optužena su za ubojstvo iz nehaja.