Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Sekunda od užasa

Pokvareno dizalo zamalo presjeklo čovjeka, spasio se u zadnji čas

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukoliko vas je i inače strah od dizala, savjetujemo da ne gledate video jer vam zasigurno neće pomoći da tu fobiju prevladate.

Neimenovani Korejac iz predgrađa Seula zamalo je prije nekoliko dana tragično skončao u zgradi u kojoj živi, međutim uspio je u posljednji trenutak iskočiti iz dizala koje je krenulo prema gore unatoč tome što se vrata nisu zatvorila i što je lift krenuo i prije nego što je u njega zakoračio.

Pročitajte i ovo Tragedija u staračkom domu - 2 stravični prizori U domu za starije lift prikliještio staricu, na mjestu je preminula: "Postoji više verzija priče, moguće da je u trenutku nesreće imala pratnju" Ilustracija Nezapamćena tragedija UZNEMIRUJUĆE Užas u Slavoniji - lift ubio staricu, svjedoci nesreće za DNEVNIK.hr: "U šoku smo"

Sirotog je čovjeka lift povukao dok je ležao na njegovom pragu, i da se nije uspio snaći, bolje je ne zamišljati kako bi završio.

Korejski su mediji naveli da se takvo što ne bi dogodilo da je u sporno dizalo ugrađen sigurnosni sistem propisan zakonom 2000. godine, no po svemu sudeći odgovorni su odlučili odgoditi ulaganje u lift koji je u zgradu postavljen samo godinu dana ranije, 1999. 

Eto dobre lekcije svima zašto na sigurnosti nikada ne treba štedjeti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene