Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Više od 100.000 Kineza poginulo je tijekom prošle godine u nesrećama na radu, uključujući pogibije u automobilskim i željezničkim nesrećama.


Predsjednik Državne uprave za sigurnost na radu, Li Yizhong, rekao je kako je u nesrećama na radu prošle godine poginula 101.480 osoba, dodavši kako je potrebno naglasiti da se broj poginulih u odnosu na 2006. smanjio, što je dokaz da se isplatila kampanja koju je na području sigurnosti i educiranja radnika prije dvije godine pokrenula kineska vlada.

Vezani članci Snježna oluja u Nizozemskoj stvara probleme 01 ''Darcy'' luduje u Nizozemskoj, a u Njemačkoj zbog snijega dosad zabilježene 222 prometne nesreće Oluja Filomena u Španjolskoj Snijeg i oluja paralizirali Španjolsku: Spasioci došli do 1500 ljudi zarobljenih u vozilima preko noći, već je četvoro poginulih

"Sigurnosna situacija u radnim sredinama stalno se postupno poboljšava", rekao je Li, dodavši kako je najveće poboljšanje zabilježeno kad je riječ o nesrećama u rudnicima i automobilskim nesrećama.